• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remi na "Meaci", Lulić spasio Lacio u 95. minutu

Autor mondo.ba

Inter nije uspio da savlada Atalantu u Milanu (0:0) u poprilično nezanimljivom meču, dok je u Rimu Lacio vodio, Sasuolo preokrenuo, da bi bod domaćinu osigurao Senad Lulić u 95. minutu.

Atalanta je stigla na noge Interu poslije četiri pobjede i jednog remija u posljednjih pet mečeva u Seriji A i u nedjelju je uspjela da nastavi seriju bez poraza, koji ekipi iz Bergama daje realne šanse da se plasira u Ligu šampiona.

INTER - ATALANTA 0:0

Mauro Ikardi je prvi put istrčao na "Đuzepe Meacu" od početka februara nakon što mu je oduzeta kapitenska traka i poslije odbijanja da produži ugovor pod izgovorom da je u pitanju povreda koljena.

Nastupio je doduše u prošlom kolu u Đenovi (0:4) i postigao pogodak iz penala, ali protiv Atalante nije uspio da se upiše u strijelce, iako je u prvom dijelu propustio najbolju šansu "neroazura".

Argentinac je "sam kao duh" u 35. minutu bio ispred Pjerluiđija Golinija, međutim, golman Atalante je odlično intervenisao i spriječio vođstvo domaćina.

Već u trećem minutu Inter je pogodio mrežu ekipe iz Bergama, ali je pogodak Marka Vesina opravdano poništen zbog ofsajda.

U nastavku su izabranici Đampjera Gasperinija imali nešto više od igre, iako nisu uspjeli da stvore neku šansu iz kategorije stopostotnih, baš kao ni domaćin, sve do 72. minuta kad je Rađa Naingolan šutirao, a još bolje reagovao Golini.

U posljednjih 10-ak minuta, ekipa Lućana Spaletija je napadala, međutim, nije uspjela da probije bedem Atalante i ostalo je 0:0, rezultat po mjeri oba tima s obzirom da je Inter zadržao treću poziciju i "plus pet" bodova u odnosu na gradskog rivala Milan.

Lacio je takođe stigao do boda u mnogo zanimljivijem dvoboju sa Sasuolom - 2:2 (0:0).

Svi pogoci pali su u drugom poluvremenu duela na "Olimpiku", nakon što su u prvih 45 minuta "lacijali" propustili tri sjajne šanse poslije udaraca Adama Marušića, Marka Parola i Ćire Imobilea, koji je čak pogodio stativu.

Ipak, početkom drugog dijela poslije igranja rukom Federika Pelusa u svom kaznenom prostoru, iz jedanaesterca je neumoljiv bio Imobile za vođstvo Lacija - 1:0.

Gosti su izjednačili samo četiri minuta kasnije.

"Dar-mar" po desnoj strani napravio je internacionalac iz Obale Slonovače Džeremi Boga i centrirao u peterac u kojem se nakon "karambola" lopta odbila na nogu Rožerija, koji je s dva metra ćušnuo u mrežu - 1:1.

Sergej Milinković Savić, reprezentativac Srbije, ušao je u igru u 69. minutu umjesto Marka Parola.

Nevjerovatan pogodak primio je Lacio u 89. minutu kojim je Sasuolo preokrenuo rezultat!

Domeniko Berardi je odigrao "dupli pas" i stigao ispred Tomasa Strakoše kao da odbrana nije ni postojala i hladnokrvno poslao loptu u donji lijevi ugao - 1:2.

Činilo se tada da će Rimljani upisati poraz, koji bih ih vrlo izvjesno udaljio od plasmana u evropska takmičenja, kad je u petom minutu sudijske nadoknade poslije kornera, internacionalac iz Bosne i Hercegovine poslao loptu pod prečku za konačnih 2:2.

Asitirao mu je Imobile.

SERIJA A - 31. KOLO:

Fiorentina - Frozinone 0:1 (0:0)
/Ćofani 84/

Kaljari - SPAL 2:1 (1:1)
/Farago 3, Pavoleti 60 - Antenući pen. 18/

Udineze - Empoli 3:2 (3:2)
/De Paul 15, pen. 41, Mandragora 45 - Kaputo 11, Krunić 24/

Inter - Atalanta 0:0

Lacio - Sasuolo 2:2 (0:0)
/Imobile 53 pen, Lulić 90+5 - Rožerio 57, Berardi 89/

Napoli - Đenova 20.30

Ponedjeljak

Bolonja - Kjevo (20.30)

odigrano u subotu

Parma - Torino 0:0

Juventus - Milan 2:1 (0:1)
/Dibala 60 penal, Ken 84 - Pjontek 39/

Sampdorija - Roma 0:1 (0:0)
/De Rosi 75/

TABELA: Juventus 84, Napoli (-1‚) 63, Inter 57, Milan 52, Atalanta 52, Roma 51, Torino 49, Lacio (-1) 49, Sampdorija 45, Fiorentina 39, Kaljari 36, Sasuolo 36, Parma 34, Đenova (-1) 33, SPAL 32, Udineze (-1) 32, Empoli 28, Bolonja (-1) 27, Frozinone 23, Kjevo (-1) 11*.

*Napomena: Italijanska fudbalska federacija kaznila je Kjevo oduzimanjem tri boda

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC