• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEZ Nejmara na početku: PSŽ je veoma LJUT!

Autor mondo.rs

"Sveci" obavestili javnost da se Nejmar nije pojavio u dogovoreno vreme na početku priprema. Brazilci tvrde da je opravdano ostao u domovini i da dolazi 15. jula.

Pari sen Žermen najavio je "odgovarajuće" mere pre Nejmaru nakon što se Brazilac u ponedeljak nije pojavio na prvom treningu pripremnog perioda.

Nejmar je u ponedeljak trebalo da bude prisutan na početku treninga. Mnogi su ovakvu nedisciplinu brazilskog fudbalera povezali sa njegovim povratkom u Barselonu. 

"Nejmar se u dogovoreno vreme nije pojavio na određenom mestu. To je uradio bez odobrenja kluba. Pari sen Žermen žali zbog novonastale situacije", napisali si iz pariskog kluba.

O ovom problemu za francuske medije govorio je i sportski direktor Leonardo.

"Nejmar može da napusti PSŽ, ali samo pod uslovom da dobijemo odgovarajuću ponudu", rekao je navodeći da je zaista postojao kontakt sa Barselonom oko transfera jednog od najboljih igrača današnjice, ali da je on bio "vrlo površan" i da se ne može smatrati ozbiljnom pričom.

"Nisam siguran da li neko želi da ga kupi i po kojoj ceni. I Pari sen Žermen želi da budućnost i nešto veliko gradi sa igračima koji žele da ostanu i budu deo te priče", istakao je Leonardo, u čiju priču se po svemu sudeći ne uklapa Nejmar.

S druge strane, mediji u Brazilu citiraju oca fudbalera.

"PSŽ je znao da će Nejmar propustiti trening u ponedeljak zbog humanitarnih akcija. One su planirane godinu dana unapred i svi bili upoznati s njegovim aktivnostima na Institutu Nejmar", rekao je Nejmar senior.

"Mi njih nismo mogli da pomerimo i on će se priključiti ekipi 15. jula", dodao je otac.

Nejmar je pre dve godine prešao iz Barselone u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra. U dresu "svetaca" postigao je 34 gola na 37 ligaških utakmica.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC