• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimska bajka u Banjaluci - "Snješkovo" (Foto)

Autor SRNA

Dočekom kočija Djeda Mraza i muzičko–scenskim nastupom za mališane, u Dječijem pozorištu Republike Srpske svečano je otvorena druga humanitarno–kulturno–zabavna manifestacija "Snješkovo".

Direktor pozorišta Predrag Bjelošević izrazio je nadu da će ova manifestacija postati tradicionalna i da će djeca Banjaluke u narednih 10 dana njenog trajanja uživati.

"Svjedoci smo želje djece da dođu u Snješkovo i da se druže sa svojim omiljenim junacima, a mi iz Dječijeg pozorišta smo se potrudili da ova manifestacija bude možda još zanimljivija nego prošle godine", rekao je Bjelošević.



On je dodao da se u okviru ovog projekta prikupljaju i dobrovoljni prilozi roditelja koji dovode djecu za Centar "Zaštiti me", dok su se prošle godine prikupljani prilozi za Udruženje roditelja sa četvoro i više djece i djecu sa posebnim potrebama.

"Banjaluka ima jedinstvenu manifestaciju. Mislim da nigdje u svijetu nema ovakav toponim - Snješkovo, čiji je domaćin Snješko Bijelić, a prošle godine djeca su sa ovim likom ostvarila izvanrednu komunikaciju jer mu vjeruju sve što kaže. Glumci koji ga igraju imaju ogromnu odgovornost i to rade jako dobro", rekao je Bjelošević.

On je izrazio zahvalnost Vladi Republike Srpske, kompaniji "M:tel" i Ministarstvu prosvjete i kulture koji su obezbijedili slatkiše za svako dijete koje uđe u Dječije pozorište tokom manifestacije.



Manifestacija "Snješkovo" trajaće do 30. decembra. U okviru nje biće organizovane likovne i plesne radionice za djecu, te druženja sa dječijim piscima i pjesnicima Todom Nikoletićem, Jelenom Glišić i Vidom Vickom Vukelićem.

Ulaz za sve posjetioce "Snješkovo" od 12.00 do 20.00 časova je besplatan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop