• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gledao Dekija kao klinac, a sada mu "uništio" odbranu: Za MONDO je otkrio šta mu je Stanković rekao na "Marakani"!

Autor Dragan Šutvić

Mladi Mihajlo Nešković na stadionu Zvezde odigrao meč karijere. Za naš portal je otkrio o čemu je razgovarao sa trenerom Zvezde na terenu.

 mihajlo-neskovic-dejan-stankovic-indjija-crvena-zvezda-intervju Izvor: MN PRESS

Ponikao je u Vojvodini i za tim iz Novog Sada je već odigrao oko 40 mečeva. Poslali su ga Novosađani prošle sezone na kaljenje u Inđiju, gde su verovali da će dobiti šansu da igra redovno i to je bio pun pogodak.

Ovaj 20-godišnji fudbaler dospeo je u žižu javnosti u nedelju. kada je postigao dva gola u meču sa Crvenom zvezdom.

Iako mu je drago zbog njegove sjajne igre, on za MONDO otkriva da ostaje velika žal za propuštenom šansom da se pobedi tako veliki protivnik.

"Iskreno neverovatan je osećaj, ceo život sanjate da igrate velike utakmice i da date bitan gol. Mi jesmo izgubili i žao mi je najviše što nismo bar bol uzeli. Dati dva gola u jednom takvoj utakmici je neopisivo", rekao je Nešković za naš portal.

Meč se igrao u neverovatno teškim uslovima, pošto je na teren pala gusta magla. Ipak Nešković otkriva da je na TV-u situacija izgledala mnogo gore nego što je to zapravo bilo tako na samom terenu.

"To sam komentarisao sa svima, to se na TV-u ništa nije videlo dva gola. A mi na terenu smo sve videli. Posle utakmice sam video da se iz nekih uglova ne vidi ni prvi ni drugi gol. Lep je osećaj, nije bitno što se nije videlo."

Izvor: MN PRESS

Povela je Zvezda na ovom meču, a onda je Nešković sa dva gola režirao preokret. Ipak, na kraju Inđija nije izdržala.

"Znate kako, ne znam kako da vam opišem, šteta zbog nas, 2:1 vodiš na 15 minuta do kraja, u glavi ti je da se odbraniš i da ostane taj rezultat do kraja. Zvezda je evropska ekipa i najbolja ekipa sa prostora bivše Jugoslavije. Pritiskaju sve do kraja i sposobni su da u 10 minuta okrenu svaki meč".

Zadovoljan sam igrom tima, ali ostaje žal što nismo uzeli bar bod", ponovio je vezista.

Posle meča kamere su uhvatile trenutak u kome je Dejan Stanković zagrlio Neškovića i porazgovarao sa njim, a zanimalo nas je šta je to strateg crveno-belih imao da kaže protivničkog igraču.

"Šef Dejan Stanković i ja smo se pozdravili. Ja sam mu čestitao na pobedi, on je meni čestitao na igri i rekao mi je da sam bio odličan i da samo tako nastavim da radim. Dejana Stankovića sam gledao na TV-u dok je bio u Interu, u jednoj od najboljih ekipa ikada i u reprezentaciji Srbije. Imponuje mi da mi takva fudbalska legenda kaže tako nešto i da me zagrli, priđe mi i udeli kompliment", iskren je Nešković.

Naravno da su i svi u Vojvodini pratili ovaj meč.

"Zvalo me je nekoliko saigrača i nekoliko ljudi iz kluba, čestitali su zadovoljni su i drago im je zbog mene. Ja sam s njimai dalje pod ugovorom i za dva-tri meseca se vraćam tamo. Kako će naša saradnja teći dalje ja ne znam. Već sam odigrao za prvi tim dosta utakmica, mislim da imam kvalitet, ali ima mnogo dobrih igrača u Vojvodini koji nisu ni u startnoj postavi. Ja se nadam da ću da igram ali to je na treneru Lalatoviću. Sa njm sam kao i svi igrači uvek imao korektan odnos i smatran da je odličan stručnjak", sumirao je svoje utiske Nešković.

Na kraju je istakao da Inđija ima potencijal da bude u gornjem delu tabele. Što se njegove igre tiče, nada se da će nastaviti golgeterski niz.

“Momci su sjajni i kao saigrači su sjajni i ova ekipa može još više. Imali smo nesreću protiv Metalca gol u poslednjem momentu, i sad protiv Zvezde smo imali meč u kome smo ispustili bodove. Mislim da imamo ekipu za gornji deo tabele i da možemo još više. Što se mene tiče voleo bih da nastavim golgeterski niz, koji igrač to ne želi? Ali pre svega hoću da pružam dobre igre i da pomognem svojoj ekipi”, završio je svoj razgovor za MONDO mladi Mihajlo Nešković.  

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC