• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrović o odlasku iz Bijeljine: Trener koji je zlatnim slovima ispisao istoriju Radnika ovo nije zaslužio

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Slavko Petrović govorio o razlozima odlaska sa klupe bijeljinskog premijerligaša.

 Slavko Petrović o odlasku iz Bijeljine: Trener koji je zlatnim slovima ispisao istoriju Radnika Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Nakon velikog pritiska kojem je bio izložen u proteklom periodu, iskusnu stručnjak odlučio je da napusti kormilo Bijeljinaca, a u razgovoru za portal "Sport Bijeljina" osvrnuo se na sve ono što mu se dešavalo u prethodnih nekoliko mjeseci.

Možda će vas zanimati

"Već nedjeljama pojedini članovi Uprave pljuju po meni i mojim igračima. To je tužna slika. Još poslije pobjede nad Olimpikom htio sam da napustim klub, međutim bilo mi je žao igrača. Nisam plašljiv čovjek, ali nije mi potrebno da radim u takvoj atmosferi", rekao je Petrović.

Trener sa kojim je Radnik stigao do trofeja u Kupu Republike Srpske i Kupu BiH smatra da ovakav tretman nije zaslužio.

"Onda počinju prijetnje, prijeteće poruke. To mi nije potrebno. Očigledno nekome smetam i povukao sam se. Želim da sačuvam svoj obraz jer jako je teško raditi u takvim uslovima. To nije zaslužio trener koji je ispisao zlatnu istoriju Radnika. Ali, neki pojedinci su tako odlučili. Prepuštam im klub, neka ga vode dalje, neka nađu trenera koji im odgovara", poručio je sad već bivši trener Radnika.

Izvor: Promo/FK Radnik Bijeljina

Petrović je odluku da napusti kormilo Bijeljinaca donio u nedjelju, nakon što je dobio još jednu uznemirujuću poruku.

"Sinoć kasno sam prelomio. Našao sam već treću cedulju sa porukom na brisačima i razmišljao sam šta da radim. Odlučio sam da odem kući, nakon čega sam dobio SMS poruku i poslije toga mi je prekipjelo. Otišao sam na stadion, pokupio stvari, vratio se u stan, ali cijelu noć nisam mogao da spavam. Jutros sam došao u klub, oprostio se od ljudi sa kojima sam sarađivao i njima se zahvaljujem. Pokušao sam dobiti predsjednika, zvao sam ga sedam puta, ali nisam uspio da ga dobijem. Onda sam jednostavno krenuo i za mene je, nažalost, završeno sve u Radniku", zaključio je Petrović.

Slavko Petrović u prvom mandatu na klupi Radnika bio je od avgusta 2014. do istog mjeseca 2016. godine, a u Bijeljinu se vratio u januaru tekuće godine, kada je na kormilu naslijedio Slobodana Starčevića, koji je preuzeo mladu reprezentaciju BIH.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC