• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dobila rivala za Dragovića: Proradila "austrijska veza", sada će biti teže doći do njega!

Autor Dragan Šutvić

Neće biti lako Zvezdi...

 Aleksandar Dragović žele ga Crvena zvezda i Ajntraht Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda se namjerila da na zimu dovede austrijskog reprezentativca Aleksandra Dragovića iz Leverkuzena, navodno je čak i već postigla dogovor sa njim, ali ubrzo se ispostavilo da nisu jedini koji su zainteresovani za njega!

Dobro obaviješteni Peter Linden, dugogodišnji hroničar reprezentacije Austrije, javlja da će Dragovića pokušati da dovede i jedan klub iz njemačke Bundes lige.

Možda će vas zanimati

Naime, AjntrahtFrankfurt traži štopera, pošto će se njihov Dejvid Abraham vratiti u Argentinu u decembru iz privatnih razloga, pa će tako pozicija centralnog defanzivca ostati upražnjena i kao jedna od opcija figurira upravo Aleksandar Dragović.

Austrijski reprezentativac je u idealnim godinama (29), ističe mu ugovor na ljeto, a Ajntraht Frankfurt vodi i njegov "zemljak" Adolf Hiter, dok su tamo još i kolege Hintereger, Ilsanker...

Upravo će sportski direktor Fredi Bobić pokušati da iskoristi "austrijsku vezu" kako bi Dragovića privukao u Frankfurt, a garantovao bi mu i minute na velikoj sceni kako bi štoper ostao vidljiv za selektora i tako zaigrao na Evropskom prvenstvu.

S druge strane Zvezda sigurno ne može da mu ponudi iste uslove ili kvalitet takmičenja, ali može ispunjenje dječačkog sna - da zaigra na "Marakani".

Dragović ima srpsko porijeklo, počeo je u Austriji iz Beča, a igrao još za Bazel, Dinamo Kijev, Leverkuzen i Lester siti, dok je reprezentativac Austrije od 2009. godine i do sada je odigrao 84 meča. Postigao je jedan gol u dresu državnog tima.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC