• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li je Klop oprostio Salahu đuskanje na svadbi?

Autor Tamara Ranković

Salah je ponovo bio pozitivan, preskače derbi kola zbog svoje nepažnje

 Mohamed Salah - svadba i test na koronu Jirgen Klop Izvor: MN PRESS

Egipatska fudbalska zvijezda Mohamed Salah zbog korone je na neko vrijeme napustio teren.

Ostavio je na kratko Liverpul kako bi pomogao nacionalnom timu, međutim pozitivan test na koronu nije mu to dozvolio. Spekuliše se da je virus "zaradio" na svadbi svog brata na kojoj je bilo blizu 900 zvanica.

Menadžer Liverpula, Jirgen Klop rekao je da je pričao sa "Faraonom" koji se osjeća dobro i pored dva zaredom pozitivna testa.

"U nekim drugim zemljama je pritisak javnosti drugačiji, a bratova svadba je ipak poseban momenat. Ono što mogu da kažem je da su moji igrači veoma disciplinovani. Bilo je nekih slučajeva, ali svi veoma dobro znaju kakva je situacija" poručio je Klop koji je neke dijelove razgovora ipak želio da zadrži za sebe.

"Osjeća se dobro. Nemam šta javno da kažem o tome o čemu smo razgovarali, kao što ne govorim ni o čemu sam razgovarao sa drugim igračima", rekao je trener "Crvenih", a onda je slikovitom primjerom objasnio kako se on ipak pridržavao mera za razliku od njegovih fudbalera.

"Mogu da kažem da sam na ljeto bio u Njemačkoj i da je moj prijatelj zbog toga pomjerio proslavu svog rođendana. Trebalo ja na toj proslavi da bude 50 ljudi. U posljednjem trenutku sam odlučio da ne idem iako je to u Njemačkoj bilo dozvoljeno. Čak je bilo i napolju, ali ipak nisam išao" objasnio je Klop i za kraj poručio da je između njega i Salaha sve u redu.

"Nekada stvari ne rade kako si planirao i onda se nađeš u ovakvoj situaciji. Sve ostalo je između mene i Moa, već smo to riješili tako da je sve u redu" zaključio je Jirgen Klop.

Liverpul će bez Salaha igrati derbi sa Lesterom i meč sa Atalantom, jer "Egipatski Mesi" i dalje čeka negativan test na koronu.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC