• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klopu povrijeđena cijela odbrana, on ima poruku: Iskoristite ovo kao Subotić i Humels!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Ogromni problemi za Liverpul pred derbi Premijer lige.

 Liverpul kao Borusija Dortmund 2008 - Mats Humens i Neven Subotić Izvor: LUCA BRUNO/AP, TANJUG/AP/LUCA BRUNO

Jirgen Klop zaista nema sreće ove sezone. Njegovi defanzivci su redom povrijeđeni i sada će u meču sa Lesterom morati da pronađe nova rešenja.

Prvo se na duže vreme povrijedio Virdžil Van Dajk, a onda su redom počeli da se povređuju i ostali defanzivci.

Na meču sa Lesterom će biti bez Džoa Gomeza koji se povrijedio dok je bio sa reprezentacijom, kao i Trenta Aleksander-Arnolda. Neizvestan je nastup i Žoela Matipa, a Endru Robertson je takođe imao problema sa povredama.

Zbog toga će Klop morati da se osloni na svoje juniore. Na mestu desnog beka će zaigrati Neko Vilijams, a u centru odbrane 23-godišnji Natanijel Filips koji je protiv Vest Hema upisao prvi nastup u Premijer ligi.

Ukoliko se ne oporavi Matip, pored Filipsa će se naći 17-godišnji Ris Vilijams, a pred ovaj meč Klop je imao poruku za svoje mlade defanzivce.

"Naravno, ne možete baš sve da upoređujete, svaka situacija je specifična, ali podsjetio bih kad smo 2008. u Dortmundu zimski period prošli sa dvojicom centarhalfova od 19 i 20 godina. To su bili Mats Humels i Neven Subotić", naglasio je Jirgen Klop.

On ima povjerenja u svoje mlade igače, a to je i dokazao. Trent Aleksander-Arnold je izrastao u jednog od najboljih bekova na svijetu, a i vezista Kurtis Džons dobija sve veću minutažu.

"U Liverpulu imamo velike talente, oni su mladi, 18, 19 godina. Ali svako ima šansu. Nisam srećan što dolazim na konferencije i pričam o povredama, ali srećan sam zbog ovih mladih momaka. Vidim i na treninzima da su osjetili šansu, žele da pokažu da su spremni za sve zadatke. Vidjećemo. Optimista sam da ćemo uspjeti sa ovim dječacima. Nadam se da ćemo u to ubijediti I ostatak svijeta", rekao je Jirgen Klop.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC