• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su najluđi penali koje možete da zamislite: Sudija ne zna pravila, VAR, crveni karton i igrač-golman heroj! (VIDEO)

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Jednostavno morate da pogledate, teško je prepričavati!

 Ovo su najluđi penali koje možete da zamislite: Sudija ne zna pravila, VAR, crveni karton  Izvor: YouTube/Qualityfirst/Printscreen

S vremena na vreme imamo penal serije koje umeju da budu zaista neverovatne i da traju dugo. Ipak, verovatno nijedna penal serija ne može da se meri sa ludilom koje je u subotu uveče viđeno u MLS ligi!

Ova penal serija videla je sve što biste mogli da zamislite - kraj penal serije, njen ponovni početak, crveni karton, nesigurnost oko pravila i potom na kraju lud završetak kakav niko nije mogao ni da pretpostavi!

Možda će vas zanimati

Da, zvuči zaista komplikovano jer i jeste bilo. Fudbaleri Orlanda savladali su Njujork siti u prvoj rundi plej-ofa MLS lige posle boljeg izvođenja penala.

Posle 120 minuta igre je bilo 1:1, a Orlando je svih 30 minuta u produžecima igrao sa igračem manje. Njima je bio isključen jedan igrač zbog nasilničkog ponašanja, ali su izdržali do penala. I tada kreće haos.

Spremite se na jedno dugačko objašnjenje svega što se dešavalo...

Njujork je iz prvog penala pogodio prečku, potom je sedam šuteva bilo precizno, da bi pri rezultatu 4:3 golman Orlanda Pedro Galjese odbranio udarac Kasteljanosu za pobedu Orlanda i veliko slavlje na stadionu. Ali nije to tako bilo jednostavno...

Sudija je pregledao VAR snimak i utvrdio da je Galjese ranije izašao sa gol linije i tako je zaradio drugi žuti karton. Orlando je ostao bez golmana i umesto njega je u penal seriju krenuo da se uključi rezervni golman Rou. Ali onda je nastao haos jer sudije nisu bile sigurne da li Rou može da zauzme mesto golmana usred penal serije pa su ga vratili na klupu.

Na kraju su utvrdili da je Orlando izvršio sve izmene i da Rou ne može među stative umesto Galjese, pa je defanzivac Orlanda Rodrigo Šlegel rešio da stane na gol!

Njujork je iz onog ponovljenog penala uspeo da izjednači na 4:4, a onda je bivši igrač Mančester junajteda Nani imao šut za pobedu - ali je propustio tu šansu!

Nastavilo se sa penal serijom, da bi onda Rodrigo Šlegel odbranio udarac Islanđanina iz redova Njujork sitija, Gudmundura Torarinsona i počelo je veliko slavlje celog tima Orlanda.

Ali ni tada nije bio kraj jer je rezultat i dalje bio 5:5 i trebalo je tek da Orlando svojim pogotkom potvrdi pobedu. To je učinio Bendži Mišel za veliki trijumf Orlanda u penal seriji kakvu nikada nismo videli!

Pogledajte, penal serija počinje na 3:36 od početka snimka.

Orlando - Njujork siti 1:1 (6:5)
Izvor: YouTube/Qualityfirst

Pročitajte i ovo


Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC