• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Luka Jović u Realu baš nema sreće": I Španci primetili - tek su mu 23 godine, jedan problem MORA da reši!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Srpski napadač je sjajno igrao za reprezentaciju, ali...

 luka-jovic-pozitivan-korona-virus-nema-srece-real-madrid-viljareal-zidan Izvor: MN PRESS

Kada nekoga neće, onda ga baš neće, a izgleda da je Luka Jović taj kojeg sreća nikako da pogleda.

Posle briljantnih partija u dresu Srbije, napadač Real Madrida je bio pozitivan na korona virus i sada i španski mediji pišu da momka iz Bijeljine sreća baš neće da pogleda.

Možda će vas zanimati

Jović je tokom reprezentativne pauze u dresu Srbije zaista odigrao fenomenalno, umalo bio heroj protiv Škotske, a onda predvodio "orlove" do velikog trijumfa protiv Rusije 5:0. Odigrao je važnu ulogu i u remiju protiv Mađarske nekoliko dana ranije.

Ipak, u dresu Real Madrida nikako da mu svane. Ove sezone i dalje nije postigao nijedan gol i baš kada mu se ukazala prilika da počne utakmicu protiv Viljareala kao prvi napadač ekipe, Jović nije mogao - stigao je pozitivan rezultat na kovid-19 testu.

Ostao je na samo dva pogotka u dresu Reala za skoro godinu i po dana.

"Ali istina je da srpski napadač baš nije imao sreće, kao što je bio slučaj sa korona virusom. Jović je stigao posle reprezentativne pauze sa novom energijom pošto je oduševio za Srbiju. U tri utakmice je postigao tri gola i imao dve asistencije za 230 minuta na terenu. Po povratku u Madrid je bio uveren da bi njegova dobra forma mogla da se nastavi u dresu Reala. Njegovo mesto u startnoj postavi protiv Viljareala je bilo praktično osigurano jer je Benzema imao problema sa povredom", stoji u tekstu španskog lista "AS" koji se bavio manjkom sreće srpskog napadača.

Ipak, od njegovog mesta u timu nije bilo ništa jer je PCR test stigao kao pozitivan i Jović je morao da se skloni sa raspolaganja Zinedinu Zidanu.

"U njegovoj najboljoj formi od dolaska u Madrid i sa širom otvorenim vratima za mesto u startnoj postavi, Jović je bio primoran na odlazak u karantin i ostaće tamo dok ne dobije negativan test. Iako su mu tek 23 godine, Jović je pokazao da je sklon povredama, jer mu je ovo šesto odsustvo zbog zdravstvenih problema za nešto više od godinu dana otkako je u klubu", stoji u tekstu lista "AS".

Da Jović baš nema sreće postarao se Marijano Dijaz, koji je neočekivano dobio mesto u timu protiv Viljareala i posle samo tri minuta utakmice postigao gol za Real.

Ostaje da se vidi kakva će biti situacija pred meč Reala protiv Intera u Ligi šampiona i da li će biti spreman. Ako ne, biće to druga uzastopna velika šansa koja bi umesto Joviću stigla "na noge" Marijanu Dijazu...

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC