• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović je majstor za Partizan, ali ga Zvezda nadigra: Šokantan skor koji trener Vojvodine ima protiv "večitih"

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Kakav je učinak bivšeg fudbalera Crvene zvezde protiv dva najveća srpska kluba?

 nenad-lalatovic-zvezda-partizan-protiv-zvezde-i-partizana-kakav-skor-ima Izvor: MN PRESS

Čak 40 mečeva u trenerskoj karijeri, samo protiv Partizana i Crvene zvezde. Toliko puta je Nenad Lalatović predvodio svoje timove protiv dva najveća kluba u Srbiji.

I, kako vam se čini? Protiv koga ima više uspeha?

Možda će vas zanimati

Mnogi kažu da Nenad Lalatović pobeđuje samo Partizan, da njegove ekipe ne igraju punom snagom protiv Crvene zvezde i da je on sam više motivisan kada su mu rivali crno-beli. Šta kažu brojke?

Za početak, da napomenemo da je Lalatović vodio 24 meča protiv Partizana i 16 protiv Crvene zvezde i da ima upisane pobede protiv oba kluba!

Partizan:

Rivalstvo Nenada Lalatovića i Partizana je jedno od najčudnijih u srpskom fudbalu. Konstanto su u nekoj borbi, navijači crnobelih ga ne podnose, a on burno proslavlja svaki gol i svaku pobedu. To uopšte ne smiruje situaciju.

Prvi meč su odigrali još davne 2012. godine, kada je Lalatović vodio Proleter. Bilo je to u Kupu Srbije i Partizan je ubedljivo slavio (4:2). Usledio je meč sa klupe Voždovca, a zatim i Napretka, kada je Nenad prvi put pobedio Partizan.

Od tada se selio na klupe Crvene zvezde, Borca iz Čačka, Vojvodine, Čukaričkog, Radničkog iz Niša i ponovo Vojvodine. Sa tim timom mu nekako i najbolje ide, pošto je trenutno u nizu od tri pobede.

Ukupno, za osam godina rivaliteta, Nenad Lalatović ima devet pobeda, pet remija i 10 poraza protiv Partizana.

Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda:

Svojevremeno je Nenad Lalatović sedeo na klupi Crvene zvezde, u kojoj se i proslavio kao fudbaler, ali joj je ''uzimao meru'' i pre i posle toga.

Počelo je njegovom pobedom, na klupi Voždovca, u jesen 2013. godine.

Nakon tog je vodio Napredak i Borac, sa kojima je upisao dva poraza od aktuelnog šampiona. Usledio je transferu u Vojvodinu, gde je imao učinak od jedne pobede, jednog remija i jednog poraza.

Najviše susreta protiv Zvezde imao je kao trener Čukaričkog, čak šest. Nije bio preterano uspešan, izgubio je sva četiri u prvenstvu, a u Kupu Srbije ima pobedu, poraz i ispadanje zbog lošijeg skora.

Kao trener Radničkog iz Niša je samo jednom remizirao sa crveno-belima, dok na poslednja tri meča, sa Vojvodinom, ima isto toliko poraza.

Ukupno, na 16 međusobnih mečeva Lalatovića i Crvene zvezde, tri pobede, dva remija i 11 poraza trenera Novosađana.

Izvor: MN PRESS

Zanimljivo, na listi timova koje nenad Lalatović nikada nije pobedio nalazi se Partizanova filijala, Teleoptik. To je jedini klub protiv kog je igrao barem pet puta, a da nikada nije slavio.

Ima četiri remija i jedan poraz, a temperamentni stručnjak se nije proslavio ni protiv Radničkog iz Kragujevca. Protiv njih ima tri remija i jedan neuspeh.

Od aktuelnih članova Superlige, najviše problema Nenadu Lalatoviću pravi TSC. Na tri dosadašnja susretaupisao je dva remija i jedan izgubljen meč, a slast pobede još nije osetio protiv tima iz Bačke Topole.

Najgore su prolazile komšije iz Bačke Palanke, pošto su izgubili svih osam mečeva od aktuelnog trenera Vojvodine!

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC