• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pep daje 112 miliona za Engleza, a ne za Mesija: Da li je ovo pametan potez za Mančester siti?

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Čudna odluka...

 Pep daje 112 miliona za Engleza, a ne za Mesija: Da li je ovo pametan potez za Mančester siti? Izvor: Tanjug, Bernat Armangue/AP

Mančester siti je produžio ugovor sa Pepom Gvardiolom iako loše stoje na tabeli, pa je jasno da će već na zimu bogati vlasnici probati da ispune nove želje sjajnom menadžeru.

Do sada je Siti na transfere fudbalera u Gvardiolinoj eri potrošio 925 miliona evra, a magična brojka od milijarde mogla bi vrlo brzo da bude probijena - i to samo jednom akvizicijom za koju je već spremna ponuda od 112 miliona.

Možda će vas zanimati

To nije u pitanju Leo Mesi, koji je nezadovoljan u Barsi i priželjkuju ga u Sitiju, nego je to Džek Griliš (25) iz Aston vile, prenosi britanski "Independent".

Griliš je pre dve sezone "uveo" Aston vilu u Premijer ligu, igrao odlično prošle sezone, još bolje ove, a posebno se dopada Gvardioli koji bi želeo da sa njim "osveži" vezni red koji trenutno ne funkcioniše kako smo navikli od njegovih ekipa.

Povremeni reprezentativac Engleske ima lošu reputaciju van terena, ali se radi o izvrsnom fudbaleru koji se pokazao kao pravi lider Aston vile i zato mu je cena toliko skočila.

Kapiten kluba iz Birmingema do sada je zabeležio pet golova i šest asistencija u devet mečeva ove sezone, a videćemo da li će Gvardiola uspeti da ga nagovori da na pola takmičarske godine napusti tim u kome je ponikao. 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC