• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Siti se predomislio, više neće Mesija? Ono što je delovalo kao "sigurica" sada je dovedeno u pitanje

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Kombinacija faktora dovela je do Sitijevog odustajanja

 Siti se predomislio, više neće Mesija? Ono što je delovalo kao "sigurica" sada je dovedeno u pitanje Izvor: Tanjug, Joan Monfort/AP

Fudbalska priča leta bio je odnos Lionela Mesija i Barselone, odnosno njegova budućnost u klubu. Tada se uzimalo zdravo za gotovo da je njegova buduća destinacija Mančester siti.

Ipak, prema najnovijim informacijama iz Engleske, Pep Gvardiola i Siti su odustali od Mesija, a razlog tome nije ovosezonski raspad tima.

Možda će vas zanimati

Mesijev ugovor ističe naredne godine, a on je očigledno nezadovoljan u klubu, tako da su svi mislili da je neizbežno ujedinjenje sa svojim bivšim trenerom. Skaj sports, međutim, danas javlja da ga Siti neće dovoditi. Razlog su Mesijeve godine i ogromna plata.

Argentinac sledeće godine puni 34 i jasno je da ga veština nije napustila, "građane" odbija to koliki finansijski paket moraju da obezbede za igrača koji je pred kraj karijere.

"Siti bi dovodio Mesija koji je drugačiji od onog koga smo gledali prošlih 17 godina u Barseloni. Čak je i on sam rekao da se bliži užasnoj reči na 'p', odnosno penziji", rekao je za Skajsports Samra Hanter, fudbalski stručnjak.

Dobro obavešteni izvor onda je nastavio:

"To se poklapa sa finansijama. Istina je da bi on mogao da dođe bez obeštećenja, ali njegova plata je astronomska, zarađuje oko 100 miliona evra godišnje. To bi bio ogroman finansijski teret za bilo koji klub, pogotovo sad kad smo usred globalne pandemije", rekao je Hanter za Skajsports.

Podsetimo, Mesi je izostavljen iz tima za sledeću utakmicu Lige šampiona, a španski mediji pišu da se njegovo neraspoloženje širi klubom. Barselona posle osam kola Primere ima samo 11 bodova, a jasno je da su potresi od letos ostavili traga na igraču, koji sada ne pokazuje ni delić motiva kao ranije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC