• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači Zvezde ne menadžerišu: Terzić poručio da je notorna laž da "imaju svoje igrače"

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

"Da neko pokuša to, oni bi ga kao grupu odbacili jer Severna tribina ne prihvata mešanje navijača u operativni rad kluba".

 Navijači Zvezde ne menadžerišu: Terzić poručio da je notorna laž da "imaju svoje igrače" Izvor: MN PRESS

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić gostovao je jutros na TV Prva i govorio o nekoliko zanimljiv tema koje su aktuelne u srpskom fudbalu.

Prvo se dotakao otvorenog pisma Nemanje Vidića, kao i spekulacija da je kandidat za predsednika FSS, dok je potom govorio i o Crvenoj zvezdi koju u četvrtak očekuje vrlo važan meč protiv Genta u Ligi Evrope...

Možda će vas zanimati

Spominjući dug Crvene zvezde rekao je da je klub u plusu oko 20 miliona od njegovog dolaska, a da najviše zarađuju od transfera fudbalera i UEFA premija.

Upitan za odnos sa navijačima, rekao je da je "dobar", uz poruku da su oni legalizovali svoj status na akademski način, imaju svoje predstavnike u Skupštini i njihov glas se čuje tamo, a mi ih uvažavam kao ozbiljan faktor kluba".

Sam je nastavio...

"Ali, ako je vaše pitanje bilo provokativno, s obzirom na snagu severne tribine mogu da kažem da sam zadovoljan i da za ovih šest i po godina nikada nisam imao neprijatnost sa navijačima. Nikada nisu prišli mojoj kancelariji, a da ih nisam zvao", poručio je Zvezdan Terzić.

Generalni direktor Zvezde odbacuje sve priče o "menadžerisanju" navijača.

Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

"Od starta smo napravili dobar odnos. Oni su pametni momci, ne žele ni oni da sebe predstava u negativnom kontekstu. Vole Zvezdu iznad svega, naslušali smo se raznih gluposti ovih dana. Razni ljudi su dali sebi za pravo da kažu kako Crvena zvezda funkcioniše. Navodno navijači menadžerišu, imaju svoje igrače i tako dalje. To je notorna je laž, glupost, nijedan navijač Crvena zvezde ne menadžeriše, niti ima igrača u Zvezdi. Da neko pokuša to, oni bi ga kao grupu odbacili jer Severna tribina ne prihvata mešanje navijača u operativni rad kluba", zaključio je Terzić.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC