• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njegoš Petrović najbrži strelac u Ligi Evrope! Zvezdin vezista oborio rekord i još uvek nije svestan šta je uradio!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Crveno-beli dva kola kraja mogu da planiraju evropsko proleće, a mladi fudbaler je imao svog udela u tome.

 Njegoš Petrović najbrži strelac u Ligi Evrope! Zvezdin vezista oborio rekord i još uvek nije svestan Izvor: Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Crvena zvezda je napravila presudan korak ka novom evropskom proleću! Pobeda šampiona Srbije u Belgiji protiv Genta skoro je obezbedila mesto u šesnaestini finala Lige Evrope!

Jedan od glavnih junaka tog susreta bio je Njegoš Petrović!

Možda će vas zanimati

Mladi vezista Zvezde je već u prvom minutu utakmice doneo važnu prednost crveno-belima, postigavši sjajan pogodak sa distance kojim je omogućio svom timu da mirnije odigra čitav meč.

A sada je postalo jasno i da je oborio rekord.

Njegoš Petrović je pogotkom u 53. sekundi bio strelac najbržeg gola u Ligi Evrope ove sezone! Bio je to vrlo snažan udarac sa oko 20 metara koji je učinio da se opet mnogi zapitaju koji će evropski klubovi poželeti da ga dovedu tokom nekog od narednih prelaznih rokova. Usput je stigao i da zbuni golmana Genta kojeg je i njegov trener kritikovao tim povodom.

"Pričao sam sa Nikolićem, Krstovićem i Erakovićem o svemu tome. Mislim da još nisam svestan da sam postigao gol u jednom od najkvalitetnijih takmičenja kao što je Liga Evrope. Tek za par godina ću imati svest o tome da sam postigao sjajan gol u Ligi Evrope. Nisam gledao statistiku da li je najbrži, ali mi je beskrajno drago zbog toga", istakao je Petrović tim povodom za sajt kluba.

Momak iz Krupnja je tako pokupio sve pohvale posle meča u Belgiji, a sigurno je da će mu taj sjajan pogodak biti podstrek za nova dokazivanja u timu Dejana Stankovića.

Crvenoj zvezdi je sada dovoljno da osvoji jedan bod u preostala dva kola ili da makar sačuva bolji međusobni skor protiv Slovana iz Libereca, ekipe koju su savladali 5:1 u Beogradu.

Miriše na evropsko proleće... 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC