• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Kataija i Rodića juri prvo mjesto: Vraća se Sanogo, a formacija ostaje ISTA!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dobra vijest za Zvezdu je što su rezervisti podigli nivo forme, što se posebno vidjelo u posljednja dva susreta protiv Genta i Rada.

 Liga Evrope Crvena zvezda - Hofenhajm ne igraju Katai i ROdić Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u nedjelju i definitivno potvrdila "jesenju titulu" u Superligi, a sada se ponovo okreće izazovima na evro-sceni. Već u četvrtak (18.55) očekuje ih meč za definitivnu potvrdu plasmana u nokaut fazu Lige Evrope, ali i za prvo mjesto u grupi!

Hofenhajm je pobijedio Zvezdu na premijeri grupne faze (2:0), a u redovima crveno-bijelih se nadaju da će uspjeti taj rezultat da nadmaše, iako opet neće biti kompletni.

Možda će vas zanimati

Pred gostovanje u Gentu bilo je mnogo problema. Dejan Stanković je čak petoricu fudbalera morao da ostavi u Beogradu, ali to kao da je dalo vjetar u leđa onima koji su ih zamijenili - pošto su odigrali fantastičan meč i donijeli sva tri boda Crvenoj zvezdi.

Bez nekih će Zvezda ipak morati i dalje. Aleksandar Katai je i dalje "out" zbog problema sa primicačem, dok Aleksandar Rodić još nije dobio negativan test na korona virus.

I da dobije, ne bi imao pravo nastupa protiv Hofenhajma (potrebno određeno vrijeme), a uz to nije u trenažnom procesu i Stanković ne bi rizikovao sa njim u tako važnoj utakmici, posebno kada se uzme u obzir njegov istorijat povreda.

Za sada je sigurno da se vraća Seku Sanogo, koji je "očistio" kartone protiv Genta, a pod znakom pitanja su još Marko Gobeljić i Gelor Kanga.

Gobeljić se vratio treninzima, međutim nije i dalje potpuno "fit" i zbog toga je preskočio meč sa Radom za vikend, ali će skoro sigurno biti u kombinaciji za meč, dok su mnogo manje optimistične prognoze za Kangu koga muči povreda primicača.

Najvjerovatnije je da Stanković neće rizikovati sa Gaboncem, posebno ako se uzme u obzir da sada neće biti "škripanja" u veznom redu jer su svi ostali zdravi - i sve u boljoj formi.

Ostaje da se vidi i u kojoj formaciji će Zvezda zaigrati protiv Hofenhajma, ali djeluje da će to biti u 3-4-2-1 koju je prezentovala upravo u Sinshajmu. Tamo su uprkos porazu ostavili dobar utisak i iznenadili njemački tim, dok su u finišu meča protiv Rada upravo uigravali igru sa tri štopera.

(mondo.rs) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC