• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Oni ne znaju šta treba da rade na terenu": Peđa Mijatović opleo po Real Madridu, imao je poruku za Zidana!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Bivši napadač "kraljevskog" kluba nije zadovoljan igrama i rezultatima.

 "Oni ne znaju šta treba da rade na terenu": Peđa Mijatović opleo po Real Madridu, imao je poruku  Izvor: YouTube/MONDO portal

Real Madrid nastavlja da beleži slabe rezultate, a posle novog poraza u Ligi šampiona, "kraljevski" klub je ozbiljno uzdrman.

Ekipa Zinedina Zidana bi čak mogla da sklizne u Ligu Evrope i bude potencijalni rival Crvene zvezde, a sada se povodom svega oglasio Predrag Mijatović.

Možda će vas zanimati

Legendarni napadač i čovek koji je Real Madridu 1998. godine golom u finalu protiv Juventusa doneo trofej Lige šampiona, komentarisao je poraz tima protiv Šahtjora (0:2).

Ovim porazom se Real na kolo pre kraja nalazi u situaciji da mogu da ispadnu iz Lige šampiona već posle grupne faze.

"Ovaj Real je tim oko kog sa razlogom ima mnogo sumnji i koji ne može da odigra 90 minuta. Drugo poluvreme je bilo katastrofalno, ne samo na ovoj utakmici, već na većini ove jeseni. Većina igrača ne zna šta treba da radi na terenu. Onaj povratak u Menhegladbahu je rezultat inicijative pojedinaca i individualnih kvaliteta, osim meča sa Interom, ekipa uglavnom nije znala šta treba da radi", rekao je Mijatović.

On smatra da Real ima ozbiljne probleme i u napadu i u odbrani.

"Efikasnost pred golom očigledno nedostaje, a naročito protiv ekipa koje se brane. U odbrani ima igrače koji ne mogu da odgovore zadacima i taktički nisu spremni. Takođe, utisak da je da Zidan ne utiče dovoljno na svoje igrače i promenu igre nakon poluvremena, kada bi trebalo da dođe do reakcije."

Bivši reprezentativac Jugoslavije je ipak pružio podršku treneru Zidanu.

"Sada znaju da ne smeju da podbace, ni u ligi ni u Ligi šampiona, iako imaju još mnogo utakmica. To je prilika da preokrenu stvari. Do sada, Real nije pronašao svoj ritam i sigurno da može samo da igra bolje", naglasio je Mijatović.

Pred Zidanom su sada dva ključna meča za ostanak na klupi Reala - u subotu protiv Sevilje u okviru Primere, a onda naredne sedmice protiv Borusije Menhengladbah u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC