• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kruz o Jagodiću: Mnogo mi je pomogao, bolji sam igrač nego što sam bio prije par mjeseci

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Brazilski defanzivac iz redova Borca zadovoljan dosadašnjim učinkom "crveno-plavih". "Učinićemo sve da budemo ekipa koja će Sarajevu nanijeti prvi poraz u sezoni."

 Daglas Kruz o Vladi Jagodiću Mnogo mi je pomogao, bolji sam igrač nego što sam bio prije par mjeseci Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Brazilac Daglas Nonato Oliveira Kruz sve je češće u startnoj postavi Borca.

Fudbaler koji je ljetos stigao iz hrvatskog drugoligaša Dubrava u razgovoru za "SportSport" istakao je da je zadovoljan dosadašnjim učinkom "crveno-plavih", mada, kaže, moglo je biti i bolje.

Možda će vas zanimati

"Nije loše, no moram reći da bih bio mnogo zadovoljniji da smo prvi na tabeli. Međutim, fudbal je nepredvidiv, cilj nam je izaći na evropsku scenu što znači da moramo biti u samom vrhu tabele. I budite sigurni da će tako i biti", istakao je Kruz.

Talentovani, 22-godišnji štoper kaže da može biti zadovoljan onim što je pokazao do sada u dresu Borcu, mada ima još stvari koje je potrebno popraviti.

"Što se tiče mojih igara, zadovoljan sam. Tu sam tek četiri mjeseca, moram poboljšati neke stvari, fudbaler sam i uvijek moram težiti boljem. Mislim da sam u utakmicama u kojima sam dobijao priliku odigrao dobro i želim tako nastaviti kako bih pomogao ekipi da ostvari zacrtane ciljeve."

O treneru Vladi Jagodiću misli sve najbolje.

"Moram naglasiti da mi je mnogo pomogao otkako sam stigao u Banjaluku. Mislim da sam bolji igrač nego što sam bio prije par mjeseci. Radi se o treneru koji zna izvući maksimum iz svakog igrača, a posebno mi se svidjelo to što uvijek ohrabruje ekipu, pa čak i onda kada nam ne ide baš najbolje", naglasio je Brazilac.

U narednom kolu Borac će ugostiti Sarajevo, jedinu neporaženu ekipu u ligi, a Kruz vjeruje da Banjalučani mogu postati zaustaviti nevjerovatan niz izabranika Vinka Marinovića, koji su više od godinu dana bez poraza.

"Mnogo cijenim Sarajevo. Radi se o sjajnoj ekipi, ali igramo u Banjaluci. To je naš dom, tu smo najopasniji. Biće to sjajna predstava i učinićemo sve da budemo ekipa koja će Sarajevu nanijeti prvi poraz u sezoni", zaključio je Kruz razgovor za sarajevski portal.

Kruz je ove sezone zabilježio osam nastupa u m:tel Premijer ligi BiH i dva u Kupu BiH, a prvenac u "crveno-plavom" dresu na zvaničnim utakmicama postigao je u pobjedi protiv Veleža 2:0 u 9. kolu.

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Sina

Bravo Cruz! Hocemo pobjedu

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC