• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Čestitam momcima, pokazali su karakter i zašto su šampioni svih ovih godina (VIDEO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatan preokret viđen je na meču Sarajeva i Radnika, gdje je aktuelni šampion gubio 0:1 u 88. minutu, a ipak na kraju stigao do pobjede.

 Vinko Marinović: Čestitam momcima, pokazali su karakter i zašto su šampioni svih ovih godina FOTO Izvor: Promo/FK Sarajevo

Iako duel Sarajeva i Radnika ni izbliza nije bio kvalitetan, koliko izbudljiv, posljednja utakmica 17. kola m:tel Premijer lige BiH ostaće upamćena kao jedna od najneizvjesnijih u istoriji najvišeg ranga bh. takmičenja.

Kada je "rezervista" Milivoje Lazić u 88. minutu zatresao mrežu domaćina, izgledalo je da bi aktuelni šampion mogao doživjeti prvi ovosezonski poraz.

Možda će vas zanimati

Ipak, "bordo" tim u samo par minuta stigao je do velikog preokreta. Prvo je u 89. minutu na 1:1 izjednačio Tino-Sven Sušić, da bi u prvom minutu sudijske nadoknade pobjedu sarajevo donio Matijas Fanimo.

"Moram čestitati igračima, jer uspjeli su uraditi ono što je veoma teško. Pokazali su još jednom karakter i zašto su svih ovih godina bili šampioni", rekao je trener Sarajeva Vinko Marinović po završetku meča.

Njegovom timu, koji je bio favorit u ovom meču, slabo šta je polazilo za rukom. Ipak, spretno i srećno došli su do preokreta i izbjegli prvi neuspjeh, te su i dalje jedina neporažena ekipa u ligi, sa 12 pobjeda i pet poraza.

"Očekivali smo tešku utakmicu. Radnik se dosta dobro i kvalitetno branio, dok mi do gola nismo uspjeli napraviti praktično ništa, tako da se čitava utakmica okrenula u tih tri-četiri minuta. Ali još jednom moram čestitati svojim momcima, koji su od 0:1 u 88. minutu uspjeli doći do 2:1", naglasio je Marinović.

Pomoćni trener Radnika Jovo Borković istakao je da je meč na "Koševu" pružio sve ono zbog čega je fudbal najpopularniji sport na svijetu.

"Teško je bilo šta reći nakon ovakve utakmice. Postigli smo gol u finišu, bili na pragu trijumfa, ali na kraju smo izgubili. Ovo je još jednom pokazalo draž fudbala, a naša ekipa se polako diže iz krize, bolje igramo i očekujem da ćemo u narednim mečevima biti oni pravi", poručio je Borković.

Nakon kompletiranih 17 kola, Sarajevo drži čelnu poziciju sa 41 bodom, pet više od gradskog rivala Željezničara, koji je takođe nakon preokreta ranije danas slavio protiv Zrinjskog u Mostaru 2:1.

Sarajlije u narednom kolu očekuje izuzetno teško gostovanja ne Gradskom stadionu u Banjaluci, protiv Borca, koji je na svom terenu do sada zabilježio sedam pobjeda i remi, bez poraza.

Pogledajte najzanimljivije detalje sa "Koševa"...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC