• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Umjesto da dodamo gas, napravimo glupost": Trener Borca poslije Krupe se dotakao i Sarajeva!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener Borca Vlado Jagodić ocijenio je da je njegov tim stigao do zaslužene pobjede u Krupi na Vrbasu.

 Krupa - Borac 1:3, izjave Vlado Jagodić, Siniša Mrkobrada Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Banjalučani su u komšijskom derbiju 17. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine ostvarili treću gostujuću pobjedu i zadržali priključak za vrhom prvenstvene tabele.

Ipak, do bodova su se morali pošteno namučiti s obzirom da je Krupa uspjela da stigne do izjednačenja golom Miloša Aćimovića, koji je "poništio" pogodak Jove Lukića u prvom poluvremenu.

Možda će vas zanimati

Ušlo se u neizvjesnu završnicu u kojem je arbitar Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora dosudio dva penala za Borac - oba opravdano, pa je najprije Goran Zakarić a potom i Dejan Meleg sa "kreča" osigurali pobjedu - 1:3.

"Vrijedna pobjeda. Svjesni smo bili da je veliki ulog i za nas i Krupu. Prvo poluvrijeme smo napadačkom igrom došli do vođstva, da bi u nastavku umjesto da dodamo gas napravili glupost, pa je Krupa izjednačila. Naravno, onda smo ušli u nekakvo moranje u posljednjih 20-ak minuta. A u takvim situacijama ne ide onako kako smo zamislili, ali dobro je što smo završili napade kako treba i čestitam igračima na zasluženoj pobjedi. Mislim da jeste zaslužena, a Krupi želim sve najbolje. Ono što sam rekao i prije, stoji i sada. Podigli su nivo igre, imaju dobru ekipu i mislim da će uspjeti u svojim namjerama", izjavio je Jagodić poslije meča u kanjonu Vrbasu.

U narednom kolu na banjalučkom Gradskom stadionu gostuje Sarajevo, osvajač "duple krune" i lider na tabeli m:tel Premijer lige BiH.

"Mi se okrećemo Sarajevu, bitno je psihološki da smo danas pobijedili. Sad treba da odigramo protiv ekipe koja nema poraz i da pokažemo pravo lice", dodao je trener crveno-plavih.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Njegov kolega sa klupe Krupe Siniša Mrkobrada smatra da su oba penala za Borac bila čista.

"Nije bilo mnogo pravih stopostotnih šansi, prvu je Borac realizovao i to je promijenilo tok utakmice. Ova dva jedanaesterca na kraju...Ne vidim ništa sporno, to su trenuci dekoncentracije i to je odlučilo susret. Mi se sada okrećemo preostalim mečevima, probaćemo dati maksimum kako bismo mirnije otišli na zimsku pauzu odnosno lakše ušli u proljećni dio prvenstva", izjavio je Mrkobrada.

GOLOVI

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC