• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Radnika poslije okršaja sa Krupom: Borbeno sa obje strane, crveni kartoni promijenili tok meča

Autor Dragan Šutvić

"U posljednjih desetak minuta ekipa fizički nije mogla da izdrži pritisak sa osam igrača, pa smo morali organizovano da se branimo"

 m:tel Premijer liga BiH 16. kolo Radnik Krupa Darko Nestorović Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Odličnu utakmicu odigrali su juče, na Gradskom stadionu u Bijeljini, fudbaleri Radnika i Krupe, direktni konkurenti u borbi za opstanak.

Postignuta su "samo" dva gola (1:1), ali je meč zato obilovao nervozom, crvenim kartonima (dva za igrače Radnika, jedan za igrače Krupe i onaj za predstavnika gostiju Vladimira Ilića) i neiskorištenim prilikama na obje strane.

Možda će vas zanimati

Krupa je, inače, povela u 17. minutu pogotkom Nikole Dujakovića, ali je Radnik uspio da se spasi poraza i do boda stigne u 78. minutu, petim ovosezonskim golom Vladimira Bradonjića.

"Smatram da je utakmica bila dosta dobra, sadržajna i mi smo ti koji smo stvarali šanse. Bili smo bolji i kvalitetniji, a Krupa je iz jedne naše greške postigla gol, pa se na odmor otišlo s negativnim skorom po nas. U drugom poluvremenu igrali smo 'viktorije' na gol Krupe, bilo je dosta šansi, izblokiranih udaraca od strane igrača Krupe ali jednostavno lopta nije htjela u mrežu protivnika. Zaista je borbeno bilo sa obje strane, tako da je došlo i do crvenih kartona gdje je Krupi pokazan jedan a nama dva, što je promijenilo tok utakmice. U posljednjih deset minuta utakmice, fizički ekipa nije mogla sa osam igrača da istrpi pritisak i onda smo morali organizovano da se branimo petnaestak minuta kako bi održali rezultat od 1:1. Još jednom podvlačim, izuzetno je važna bila utakmica a meni je bitno da su igrači htjeli, željeli da dođemo do pozitivnog rezultata", istakao je trener Radnika Darko Nestorović, koji zbog kartona u narednom kolu, u srijedu protiv Sarajeva na Koševu, neće moći da računa na Dejana Koraksića, Nikolu Poparu i Mahira Karića.

Rekli smo, bio je ovo duel direktnih konkurenata u borbi za opstanak, a bitka se tek rasplamsava.

"Ovo ništa ne znači ni za jednu ni za drugu ekipu ali će biti jedna velika borba za opstanak što se tiče naredne godine, uključujući ekipe koje se pored Krupe i Radnika nalaze u opasnoj zoni a to prije svega mislim na Mladost Doboj Kakanj, Slobodu i Olimpik. Biće neizvjesno a mi ćemo se boriti i truditi da Radnik ostane u Premijer ligi, jer to Radnik zaslužuje a tu mu je i mjesto", naveo je Nestorović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC