• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mihajlović javno obećao da će "obesiti o zid" svog igrača: Italija je u šoku, a poznat je i razlog!

Autori mondo.rs Autori Bojan Jakovljević

Srpski stručnjak neće više to da trpi.

 Mihajlović javno obećao da će "obesiti o zid" svog igrača: Italija je u šoku, a poznat je i razlog! Izvor: Tanjug/AP/Massimo Paolone/La Presse

Bolonja je u seriji od dve pobede i nalazi se u sredini tabele Serije A, a tim Siniše Mihajlovića će za vikend biti pred velikim zadatkom.

Moraće da igraju sa Interom, koji je trenutno drugi na tabeli sa samo jednim porazom u prvih devet kola šampionata. Ipak, fudbal je pao u drugi plan pred taj meč, jer je Siniša Mihajlović bio jako ljut na konferenciji za novinare.

Možda će vas zanimati

On smatra da neko od njegovih fudbalera dostavlja novinarima informacije o timu i to više neće da trpi. Ovaj put je to jasno rekao.

"Ako nađem onog ko priča sa novinarima, obesiću ga na zid. Ako to radi za pola ocene više u novinama, ne znam šta ću da mu uradim. Ali naći ću ga. Danas je sve u novinama i uvek znate kako će Bolonja igrati. Za druge timove to nije tako”, smatra Mihajlović. 

On je posle izdavanja svoje autobiografije u centru pažnje, ali će na meču sa Interom ipak glavna tema biti Romelu Lukaku.

"On je brži, veći i jači od mene, tako da bih možda mogao da ga zaustavim u ringu. U fudbalu nema udaraca ispod pojasa, tako da ne mogu ništa", rekao je Mihajlović kada su ga pitali kako će njegov tim sačuvati Lukakua.

Na kraju je rekao da ne planira da se brani protiv Intera.

"Golovi koje smo primili me ne brinu, želim uvek da postignem gol više od protivnika, takav mi je mentalitet", zaključio je Mihajlović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC