• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogba je naprecjenjeniji igrač svih vremena: "Prodajte ga, nije vrijedan truda" - Karager osuo paljbu po Francuzu

Autor Dragan Šutvić

Rajolina izjava o asu Mančester junajteda podigla mnogo prašine u Engleskoj

 pol-pogba-mancester-junajted-izjava-reakcija-dzejmi-karager-premijer-liga-fudbal Izvor: Printscreen/YouTube

Legenda Liverpula i jedan od stručnih komentatora na Skaj sportu Džejmi Karager osuo je paljbu po Polu Pogbi nakon što je igračev agent rekao da Francuz želi da napusti Mančester junajted.

Mino Rajola je rekao da bi Junajted trebalo da proda Pogbu u sljedećem prelaznom roku, da ovaj ne bi otišao besplatno 2022, kada mu ističe ugovor, jer novi nema namjeru da potpisuje. Ti komentari naljutili su sve u klubu, ali Karager kaže da klub treba da ga što prije proda, a njega i menadžera je nazvao "sramotama".

Možda će vas zanimati

On nije birao riječi.

"Riješite ga se! Govorim ovo već godinu dana. Najprecjenjeniji igrač koga sam u životu vidio! Mislim da su njih dvojica prava sramota! Vidjeli smo njegovog agenta i sada treba da pitamo Pogbu šta misli. Agenti su danas i roditelji, najbolji prijatelji, finansijski savetnici, rezervišu putovanja, putuju sa igračima", rekao je Karager i odmah nastavio:

"Nadam se da će i oni tako. On je biti Pogbin najbolji ortak, tako da je vrlo svjestan šta će izaći iz njegovih usta. A ako nije, onda treba da otpusti svog agenta. Sve je vrlo, vrlo prosto. To treba da se desi. Mislim, ne razumijem gdje će da ode? Ko će ga uzeti? Ne razumijem".

Rajola je podigao pravu prašinu kada je u ponedjeljak rekao da je "Pogba završio svoje u Mančester junajtedu".

"Ugovor mu ističe za godinu i po dana, na ljeto 2022, ali verujem da je bolje rješenje za sve da ga prodaju u sljedećem prelaznom roku. U suprotnom, klub, sa kojim je u odličnim odnosima, rizikuje da ga izgubi bez obeštećenja, pošto igrač sada ne namjerava da produži ugovor", ispričao je Rajola.

Karager, međutim, misli da Junajted svakako treba da proda Pogbu, koji se pre četiri godine vratio u klub za 105 miliona evra, ali nije opravdao očekivanja.

"Junajted treba da ga proda, nemojte da se zavaravamo. Ole Gunar Solskjer stavljao je ispred njega Freda i Skota Mektominaja, a morao je da ga stavlja jer je odmarao igrače. Nije igrao mjesec dana, a nije bio povrijeđen. Imao je povredu, ali prije toga je bio na klupi. Igrao je jer su odmarali igrače za Lajpcig. Da li biste ga vi poslije ovoga stavljali u tim za Lajpcig?", direktan je Karager.

On je uporedio situaciju sa onom iz 2009, kada je Kristijano Ronaldo trebalo da pređe u Real, kada nije bilo ovako skandaloznih izjava.

"Sjećate li se prije nekoliko godina kada smo svi znali da Ronaldo ide u Real Madrid? Junajted je tada to morao da istrpi, jer je Ronaldo bio vrijedan toga. Pogba nije. Otarasite ga se. Kada se odlazi iz Mančester junajteda, tu su samo dva kluba koja su bolja – Real Madrid i Barselona. A nema šanse da ga oni kupe, prenerazio bih se kad bi se to desilo. Možda oko francuske veze sa Zidanom, ali ja mu ne bih prišao ni blizu", ispričao je Karager.

(mondo.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC