• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tri italijanska kluba žele štopera Zvezde: Kapiten i lider generacije na cijeni, crveno-bijeli očekuju mnogo od njega!

Autor Nikola Lalović

Crvena zvezda na "slatkim mukama".

 Tri italijanska kluba žele štopera Zvezde Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je napravila sjajne rezultate u Evropi u posljednje četiri godine, a tim je prije svega bio sjajan defanzivno. 

Dok crveno-bijeli razmišljaju šta da urade sa Nemanjom Milunovićem, u situaciji kada je Aleksandar Dragović sve dalje od "Marakane", možda je vrijeme da se da šansa nekom od omladinaca? 

Jedan od prvih "u redu" za seniorski tim je Andrej Đurić. Ovaj 17-godišnjak je štoper, visok je 190 centimetara i odlikuju ga fenomenale fizičke predispozicije. 

Bio je kapiten i lider nekoliko omladinskih selekcija kluba, a tek je nedavno proslavio svoj 17. rođendan. Njegove odlične partije u omladinskim timovima nisu ostale nezapažene, pa je već privukao pažnju stranih klubova.

Tri člana Serije A - Sasuolo, Atalanta i Udineze, žele da dovedu ovog sjajnog mladog defanzivca. Crvenoj zvezdi je novac potreban, ali za sada ne žele da prodaju biser iz svoje omladinske škole. 

U prošlosti je često ti iz Ljutice Bogdana svoju kasu popunjavao prodajom omladinaca. Tako su braća Ilić otišla u Mančester siti, a Aleksa Terzić u Fiorentinu. Italijanski klubovi sada "opsjedaju" "Marakanu", pošto su velikani poput Milana spremni da "razbiju kasu" kako bi doveli Andriju Radulovića.

Sada je pred Zvezdom velika odluka. Da li Đuriću dati šansu ili ga prodati? Njegov potencijal je veliki, ali mladi defanzivci su uvek skloni kiksevima, kao što smo u nekoliko navrata vidjeli na primeru Strahinje Erakovića

Sa druge strane sezona Crvene zvezde je pretrpana utakmicama, a potrebni su i "bonus" igrači. Đurić će taj status imati još četiri godine, pa je to dodatna vrijednost za tim. 

Ukoliko crveno-bijeli odluče da ga ostave u timu on će sigurno svoju šansu čekati sa klupe, u kupu i u prvenstvu, a ukoliko odluče da ga prodaju taj novac bi otišao na pojačanja. 

A Zvezdi je novac preko potreban. Klub planira da otkupi Dijega Falćinelija, a tu je i situacija sa Sekuom Sanogom, te hronični nedostatak alternative na lijevom beku. 

Prodati i pojačati se ili uložiti vrijeme i nadu u budućnost? Pitanje je pred Dejanom Stankovićem i čelnicima sa "Marakane".

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC