• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković zvao šuraka u Zvezdu: Čuvena "desetka" crveno-bijelih odbila ponudu... Za sada!

Autor Dragan Šutvić

"Prelomio sam i rekao mu da imam druge planove u tom trenutku".

 Crvena zvezda Dejan Stanković zvao Milenko Aćimović šurak odbio Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković je prije godinu dana sjeo na klupu Crvene zvezde, sastavio odličan stručni štab, ali planirao je da pored Miloševića, Milojevića i Italijana tu bude i jedno poznato ime.

U pitanju je Milenko Aćimović, nekadašnja desetka Crvene zvezde, koja je na "Marakani" igrala fantastično u periodu od 1998. do 2002. godine. Uz to, Stanković ga vrlo dobro poznaje pošto je oženio njegovu sestru Anu.

Možda će vas zanimati

U razgovoru za slovenački list "Ekipa 24" otkrio je detalje tog razgovora, kao i razloge zbog kojih je na kraju morao da kaže "ne".

"Dejan Stanković me je pozvao i bio je vrlo korektan. Moram da priznam da je to bila jedna od najboljih ponuda koje sam dobio i trebalo mi je malo vremena da razmislim o svemu. To se dogodilo dan, ili dva prije nego što je i zvanično postao trener Zvezde", ispričao je Aćimović.

"Prelomio sam i rekao mu da imam druge planove u tom trenutku i da želim da nastavim sa mladom reprezentacijom Slovenije, a njemu sam poželio sve najbolje".

Ipak, obojica su tek na početku trenerske karijere, ko zna, možda se putevi ukrste?

Izvor: MN PRESS - ARHIVA

"Znam šta znači Zvezda i koliki nosi pritisak biti trener tako velikog kluba. Zahvalio sam mu se na ponudi i odlučio da ostanem u Sloveniji i nastavim put koji sam do tada krenuo. Dejan je sve razumio, ali se nadam da će nam se putevi jednog dana ukrstiti i sjediti jedan pored drugog. Ili možda biti u različitim ekipama. Kada smo bili fudbaleri imali smo želju da igramo u istom klubu, ali nikad nam se ta želja nije ostvarila, osim na početku u Zvezdi", naveo je Aćimović i zaključio:

"Ali, zato smo imali nekoliko ozbiljnijih mečeva jedan protiv drugog kada smo igrali za svoje reprezentacije i kad je on nastupao za Lacio, a ja za Totenhem".

(MONDO/Ekipa 24)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC