• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Partizan se ne bori za 2. mjesto, a Suma će igrati ako ovo ispuni": Stanojević poručio zvijezdi šta od njega traži!

Autor Dragan Šutvić

Odličan je bio Suma u posljednje dvije utakmice, ali trenera zanimaju samo brojke i kontinuitet

 "Partizan se ne bori za 2. mjesto, a Suma će igrati ako ovo ispuni": Stanojević poručio zvijezdi šta od njega traži! Izvor: MN PRESS

Sejduba Suma zaista igra odlično u posljednje vrijeme, a maltene svi navijači Partizana ga hvale na sva usta, ali to prosto ne dotiče trenera Aleksandra Stanojevića.

Navijači zato pitaju i traže Sumu u prvom timu, ali Stanojević objašnjava da stvari kod njega funkcionišu drugačije i da ne gleda pojedinačni učinak. Za ta pitanja, ali i za ona za počinjanje sa klupe, da li je taktika ili spremnost, ima spreman odgovor.

Možda će vas zanimati

Kaže da je kod njega sve "jasno, bez zareza", a onda objašnjava svoju filozofiju:

"Ja igram timski uvijek, kod mene nema standardnih i igrača koji su iznad nekoga. Drugo, to što je Suma igrao i trenirao tako dobro, pokazaću mu respekt. Treće, mora da se igra u kontinuitetu. On je odigrao dobro neke utakmice, ali vi pobijedite dvije, gdje vam pojedinac odlično, pa u narednih šest izgubite tri i niste konkurentni za titulu. Ja tako ne funkcionišem, niti ću. Kod mene moraš da si konstantan, igraš za ekipu i nemam ništa od toga što budeš najbolji, a sljedeće tri ne pobijedimo", rekao je Stanojević.

Suma je u pobjedama nad TSC-om i Čukaričkim ulazio sa klupe, a pokazao je mnogo. I za njega, i za sve ostale igrače, Stanojević ima samo jednu poruku: "Igraće samo onaj ko je u službi tima".

"A kad igra tako i trenira dobro, naravno da će od mene dobiti veliki respekt. Rezultati su mjerilo cijele priče. Moramo da budemo u kontinuitetu, da radimo stalno, nemam ništa od toga da je neki igrač bio najbolji, mene to ne interesuje. Odnosi se na sve, a na njega najviše. Pogledajte brojeve. Ako niste konkurentni za titulu, onda nešto nije dobro. Ne volim lažne slike i lažne priče. Nećemo da se borimo za drugo mjesto do posljednjeg kola, to su činjenice", rekao je Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC