• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crnogorci sutra uz Banjalučane: Nedostatak publike je prednost Borca u Peći, želimo im da pobijede Besu!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Šef struke i kapiten Komova iz Andrijevice pored Berana u Crnoj Gori poželjeli su crveno-plavima iz Banjaluke pobjedu nad Besom Famgas i plasman u narednu rundu evropskog takmičenja.

 RK Komovi Andrijevica uz RK Borac protiv Besa Famgas Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Rukometaši Borca m:tel trenirali su u petak u Sportskoj dvorani Berane pred subotnji susret sa ekipom Besa Famgas u Peći u trećem kolu EHF Evropskog kupa, a po ulasku u novo sportsko zdanje u gradu na sjeveru Crne Gore, svoj trening odrađivala je drugoplasirana ekipa Prve lige Komovi iz Andrijevice.

Možda će vas zanimati

Njihov trener Radoje Lekić poželio je dobrodošlicu Rukometnom klubu Borac m:tel, za koji je istakao da su bili veliki klub ne samo u okvirima nekadašnje Jugoslavije već i u Evropi, podsjetivši da crveno-plavi imaju dva evropska trofeja među kojima i titulu prvaka Starog kontinenta.

"U svojoj sedamdesetak godina dugoj tradiciji, Borac je osvojio titulu šampiona Evrope, za koji su igrala nekadašnja proslavljena imena jugoslovenskog rukometa Abas Arslanagić, Zdravko Rađenović i mnogi drugi. Na putu ka Peći, gdje sutra igraju protiv ekipe Bese, svratili su u Berane da odrade trening. Očekuje ih dobar tim, koji ima iskusne rukometaše, između ostalih i Nikola Prce, kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine. Meč će biti odigran pred praznim tribinama i vjerujem da će to biti olakšanje za igrače Borca. Želim im sreću i nadam se njihovom prolasku u narednu fazu EHF Evropskog kupa", izjavio je Lekić.

Milije Kastratović, kapiten ekipe Komovi, takođe je banjalučkoj ekspediciji izrazio srdačnu dobrodošlicu u Berane i složio se da je prednost Banjalučana to što neće biti publike na Kosovu i Metohiji.

"Sam dolazak Borca, koji je nekadašnji evropski šampion i pobjednik Kupa IHF, dosta znači za nas da naši mladi igrači vide kako oni treniraju kako bi stekli i drugačije iskustvo. O meču Banjalučana protiv Bese Famgas iz Peći, zbog pandemije korona virusa neće biti publike i mislim da je Borac blagi favorit. Želim mu svu sreću i da ostvare pozitivan rezultat",rekao je kapiten ekipe iz Berana.

Interesantno, grad na sjeveru Crne Gore ima dva rukometna prvoligaša - osim drugoplasiranih Komova, tu je i ekipa Berana, koja je četvrta na tabeli Prve lige. Lider je poslije devet odigranih kola Lovćen sa Cetinja.

Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Čova buraz

Tako je braćo Srbi... To je je prava podrška, a ne kao neki lažni patrioti... Aj Borac....

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC