• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Štulić je golom 'kupio' sebi mjesto u prvom timu": Partizan svjestan kvaliteta Voždovca, malo dilema oko sastava

Autor Dragan Šutvić

U odsustvu povrijeđenih, zna se ko igra u špicu

 Fudbal Superliga Srbije Aleksandar Stanojević Voždovac Partizan najava Izvor: MN PRESS/.

Partizan ima problema sa zdravljem napadača: Žan-Kristof Bajbek se još nije oporavio od povrede, dok je Filip Holender donedavno imao korona virus, pa je neizvjesno koliko će biti spreman.

U njihovom odsustvu, Aleksandar Stanojević je probao sa Takumom Asanom, što nije išlo, dok je sa mladim Nikolom Štulićem napravio pun pogodak. E, pa izgleda da će "Džoni" početi i protiv Voždovca ako Holender ne bude spreman.

Možda će vas zanimati

Stanojević je uz osmijeh priznao da je Štulić bolje rešenje od Asana.

"Slažem se, sad poslije Čukaričkog se slažem da je Štulić bolje rješenje od Asana u špicu. konkurent za mjesto u špicu. Dobro je ušao u prošlu utakmicu, dobro je odigrao, a sve je začinio golom. Ako ostali ne budu spremni, Štulić će početi", rekao je Stanojević.

Partizan je sad vezao šest pobjeda, mogao bi i osam do kraja jesenjeg dijela prvenstva. Stanojevićev rekord u Partizanu je 16, može li trener da to ponovi?

"Idemo korak po korak, treba da rastemo kao tim. Ja sam dva-tri puta pravio takve nizove, ali ne treba da se opterećujemo time. Ako se prekine niz od 12-13, ili 16, pobjeda, važno je da sljedeći bude što duži. Rekao sam više puta da je sve to prošlost. Fudbal je sadašnjost, sutrašnja utakmica je najvažnija. Ako se serija prekine, moramo da pravimo novu i da pobjeđujemo u kontinuitetu", rekao je Stanojević.

Kontinuitet fali i Ivanu Obradoviću i Milošu Jojiću, ali je Stanojević rekao da je spreman da ih sačeka, pogotovo od proljeća.

A kad su povrede u pitanju, Filip Holender je pod znakom pitanja jer se tek oporavio od korona virusa, dok je Žan-Kristof Bajbek takođe van konkurencije. Njegovo stanje je Stanojević kratko i šturo opisao riječima: "Nije spreman, u svakom smislu".

Stanojević je pohvalio Voždovac, rekavši da je to tim koji igru i rezultat pravi iz posjeda, a ta činjenica, kao i to da se igra na vještačkoj travi, dodatno otežavaju Partizanu. Ipak, činjenica da u Voždovcu igraju trojica igrača stasalih u Partizanu daje ovoj utakmici posebnu aromu.

"Sve je to individualno. Dok sam bio u OFK Beogradu i Obiliću, htio sam da pobijedim Partizan, iako je emotivno bilo drugačije, jer su se borili za titulu. Treba da se igra maksimalno za svoj klub, tako se iskazuje poštovanje, a na vama je da li ćete da ispoljite emociju, to je individualno. Ja je ne bih naglašavao", rekao je Stanojević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC