• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Igrači Zvezde su umorni": Stankovića muče protivnički golmani!

Autor Dragan Šutvić

Trener crveno-bijelih dodao i da nema želje pred žrijeb u Ligi Evrope.

 Superliga Srbije Crvena zvezda Bačka Dejan Stanković Izvor: MN PRESS

Dejan Stanković ima odličnih godinu dana iza sebe. Sačuvao je prednost koju mu je ostavio Vladan Milojević, osvojio titulu, plasirao se u Ligu Evrope i u tom takmičenju dočekao proljeće.

Ima i prednost u Superligi Srbije, još uvijek igra i Kup Srbije, ali je ritam u kom se takmiče njegovi fudbaleri paklen. Zbog toga su umorni.

Možda će vas zanimati

Trener Zvezde je o tome govorio nakon pobjede nad Bačkom, gdje je šampion Srbije golovima Ivanića i Falćinelija stigao do 16. pobjede u prvih 18 kola tekuće sezone.

''Bila je interesantna utakmica. Nekada dobro uđemo u meč, ali se golmani razbrane protiv nas, pa bude teško. Bilo bi lakše da smo ranije postigli prvi pogodak, možda bi neko malo više odmorio, ipak, ostao je isti pritup, želja, volja, organizacija i strpljenje. Na pravi način smo otvorili drugo poluvrijeme i utakmicu dominantno priveli kraju. Mogli smo još nekoliko pogodaka da damo, ali najvažnije nam je da smo svi izašli na nogama. Izrotirali smo, momci su umorni poslije paklenog ritma, a nas čekaju još dvije utakmice - protiv Metalca i Rada'', počeo je Stanković.

Crvena zvezda već 630 minuta nije kapitulirala, ali šefu stručnog štaba crveno-bijelog tima je mnogo bitnije da ekipa postiže golove. Na njegovu sreću, ni tu nema problema.

''Da bi pobijedio - moraš da postigneš pogodak, tako da mi je to bitnije. Ipak, svaka čast igračima na tom podatku. Objasnio sam kako moramo da izgledamo da ne bi primili gol. Ni večeras nismo riskirali. Momci su bili fenomenalni, čekaju nas važne utakmice i okrećemo se njima'', zaključio je Stanković.

Dejan Stanković je nakon meča protiv Bačke istakao da nema želje na žrijebu pred prvo kolo nokaut faze Lige Evrope, iako je ranije isticao da bi želio nekog lakšeg rivala u toj rundi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC