• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha pobjesnio poslije "petarde", pa kaznio cijeli tim!

Autor 000

Neće da toleriše ovakvu igru.

 Siniša Mihajlović kaznio igrače Bolonje poslije poraza 1-5 Izvor: Tanjug/AP/Massimo Paolone/La Presse

Siniša Mihajlović nije imao dobar dan na poslu. Roma je "razbila" njegovu Bolonju, a već u prvom poluvremenu je bilo jasno da je na pomolu pravi potom. 

Na kraju je "Vučica" smirila igru i ostalo je 5:1, ali srpski stručnjak je poslije meča bio jako ljut na svoje igrače. Izgubiti sa pet primljenih golova na svom terenu ipak nije mala stvar. 

Možda će vas zanimati

 "Prvo poluvrijeme smo bili katastrofalni. Izgledali smo kao amateri. Ovo nije u redu, ne možemo ovako da gubimo. Ne volim kad ostavljamo ovako loš utisak", rekao je za italijanski Skaj sports.

On je poslije meča naglasio da će poslati igrače u karantin na deset dana, te da će poslije ovog poraza mnogo toga biti drugačije u njegovom odnosu sa timom. 

"Moramo da razbistrimo glavu, vidio sam pogrešan stav. Moja veza s igračima je jača od fudbala, posebno poslije situacije s mojom bolešću. Uvijek sam im davao pažnju. Kao sa djecom, uvijek sam nalazio izgovore da ih opravdam. No za sve postoji i granica i oni su je prekoračili. Sada idemo na trening", rekao je Mihajlović odmah poslije poraza. 

Fudbaleri Bolonje naredni meč igraju sa Specijom u srijedu, a do tada ih najvjerovatnije očekuje paklen ritam treninga. Poslije dva poraza i osam primljenih golova u prethodne dvije utakmice, sada moraju da dođu do bodova kako ne bi pali u donji dio tabele.

Da podsjetimo, ovo nije prvi put da Siniša Mihajlović izražava nezadovoljstvo ponašanjem svojih igrača. Pred meč sa Interom je takođe bio jako nezadovoljan. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC