• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dosta teorija zavjera o OFK Beogradu, zato smo 40 dana u mraku": Još jedna poruka sa Stare Karaburme

Autor Dragan Šutvić

Oglasila se i druga strana na predstojećim klupskim izborima.

 "Dosta teorija zavjera o OFK Beogradu, zato smo 40 dana u mraku": Još jedna poruka sa Stare Karaburme Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Novo saopštenje o OFK Beogradu. Ovog puta oglasio se bivši golman "romantičara" Saša Stevanović, aktuelni kandidat za predsjednika Upravnog odbora na predstojećoj klupskoj skupštini.

Sa te pozicije, on se ogradio od današnje izjave predsjednika Skupštine kluba Ljubiše Đurovića, koji je govorio o "dušebrižnicima, insajderima i tome da OFK nikad neće biti filijala". Stevanović je odgovorio porukom da će OFK nastaviti da tone ako ne bude promjena na Omladinskom stadionu 

Dan nakon što je bivši čelnik "romantičara", a sada generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio o mogućnosti da i on lično i klub pomognu OFK-u i možda sklope saradnju sa "romantičarima" kao sa filijalom, Stevanović je rekao da je klubu neophodan svaki vide saradnje sa drugim klubovima i institucijama koji ne remeti interese i tradiciju OFK-a, da bi se posrnuli velikan vratio tamo gdje pripada.

Bivši uspješan internacionalac u Mađarrskoj objavio je kratko saopštenje.

''Opcija koju ja predvodim ispred bivših igrača, navijača, Kluba prijatelja OFK Beograda i veterana ograđuje se od izjave sadašnjih čelnika i vršioca dužnosti u klubu, kao i teorija zavjera koje su nas dovele do toga da nam je stadion preko 40 dana u mraku. Takođe, prvi tim se nalazi na 12. mjestu tabele treće lige. Situacija je takva da ukoliko ne dođe do konkretnih promjena, klub će nastaviti da tone. Ja se zalažem za ideju da se bivši igrači vrate u klub'', naveo je on.

Izvor: MN PRESS

Bivši golman je istakao da aktuelni trećeligaš ne smije da odbija pomoć ni sa jedne strane.

''Osim toga trenutna situacija ne dozvoljava odbijanje dobronamerne pomoći institucija i drugih klubova. Smatram da je svaki vid saradnje sa klubovima i institucijama, koji ne remeti interese i tradiciju OFK Beograda, neophodan da bi se klub vratio tamo gdje pripada. U ovom trenutku najbitnije je da se sačuva mir i jedinstvo za predstojeću skupštinu. Ukoliko moja opcija bude imala većinu na skupštini, u šta čvrsto vjerujem, izaći ću u medije i predstaviti detaljno svoju ideju kako će OFK Beograd funkcionisati u narednom periodu'', zaključio je kandidat iza koga je stao i klub prijatelja OFK Beograda, preko koga se i oglasio.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC