• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izjava Ivića koja je pokrenula "lavinu" u Votfordu: Srbin prije otkaza nagovijestio sukob sa zvijezdom tima

Autor Dragan Šutvić

Nedugo nakon te konferencije za medije, Iviću je uručen otkaz.

 vladimir-ivic-votford-otkaz-cempionsip-izjava-troj-dini-hadersfild Izvor: YouTube/Watford FC/Printscreen

Nedavno je u Votfordu slavljena nagrada Vladimira Ivića za najboljeg menadžera Čempionšipa za mesec novembar, a već u subotu dobio je otkaz!

Reklo bi se šokantna odluka uprave Votforda, da nakon poraza od Hadersfilda smjeni bivšeg igrača Partizana. Da li je njegova izjava poslije poraza od "terijera" tome kumovala?

Možda će vas zanimati

To će vjerovatno zauvijek ostati nepoznanica, a činjenica je i da porodica Poco, koja je vlasnik kluba sa "Vikaridž rouda" voli da brzo smjenjuje trenere.

Votford je u subotu izgubio na gostovanju Hadersfildu, a na tom meču nije igrao jedan od lidera tima Troj Dini. Ivić je objasnio o čemu je bila reč.

"Prije svega, nije igrao jer je prethodne četiri utakmice igrao po 90 minuta. Znamo da nije radio sa ostatkom tima i da je poslije dužeg vremena oporavka od povrede počeo da se polako vraća. Vjerujem da nije bio spreman da zaigra od početka. Zašto nije htio da uđe sa klupe, to je drugo pitanje, u pitanju su disciplinski problemi", rekao je Ivić.

Ipak, o temi koja je engleske medije veoma zanimala, Ivić nije htio da priča.

Izvor: YouTube/Watford FC/Printscreen

"To je među nama, ne želim da pričam o tome za medije. Rekao sam od prvog dana, ovdje sam da dam sve od sebe, da radim u najboljem interesu kluba, zajedno sa igračima. Niko, ali baš niko ne može da bude iznad kluba u mom timu, barem dok sam ja trener. Moramo da mislimo na tim i kako da ga poboljšamo, i kako da timu damo sve da bismo osvojili tri boda, iz dana u dan. To je moja filozofija, ono što želim da usadim i ovdje. Igrači to znaju jer sam mnogo puta pričao o tome sa njima. A šta je to bilo što je disciplinske prirode, ne bih da pričam za štampu", rekao je Ivić.

On je objasnio da je njegova ekipa protiv Hadersfilda imala bolje šanse za rezultat, ali i da je Votford golove primao iz sopstvenih grešaka. Poslije meča, ekipa je bila razočarana...

"Očekivali smo više od ove utakmice. Došli smo da pobijedimo, većina je dala maksimum i borili su se. Ima dosta stvari koje mogu da budu dobre. Nije bitno što smo izgubili, bitno je da smo se borili od prvog do posljednjeg sekunda", zaključio je Vladimir Ivić.

Nekoliko sati nakon te konferencije za medije, Votford je objavio da Ivić više nije trener tog kluba.

(MONDO) 

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ZAŠTO JE KOKEZA NA ČELU FSS?

Eto sad Kokezi prilike da dovede pravog selektora, ako selektora stvarno traži a ne marionetu.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC