• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srušiće "Kamp Nou" ako pobedi na izborima? Hoće da bude predsednik Barselone i napravi velike promene!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Ima i objašnjenje svojih ideja.

 Augusti Benedito ako pobijedi na izborima za predsjednika Barselone srušiče Kamp Nou Izvor: YouTube/Deyan Mitev/Printscreen

Barselona bi u narednim godinama mogla da ostane bez stadiona "Kamp Nou"!

Najveći fudbalski stadion u Evropi mogao bi da bude srušen i to obećava jedan od kandidata za novog predsedniika katalonskog kluba!

Možda će vas zanimati

Augusti Benedito je jedan od kandidata za upražnjenu poziciju prvog čoveka Barselone, nakon odlaska Đozepa Bartomeua i on ima velike planove za taj klub.

Klupski izbori su sve bliži, održavaju se 24 januara, a Beneditov predlog je da se odustane od renovacije "Kamp Noua" u okviru projekta "Espai Barsa".

Taj projekat trebalo je da dovede do potpune rekonstrukcije postojećeg stadiona, na koji bi bio dodat krov. Ali tokom predstavljanja svog projekta, Benedito je takvu ideju odbacio.

"Jedna od opcija bilo bi da srušimo "Kamp Nou" i izgradimo novi na tom istom mestu dok bismo tri godine igrali na "Monžuiku"", predložio je Benedito nekadašnji stadion Espanjola.

"Druga opcija je da to uradimo u centru Đoan Gamper", Barseloninom sportskom kompleksu. Finalnu odluku o jednoj od te dve opcije doneli bi njegovi parnteri.

"Rekonstrukcija stadiona bi mogla da košta više nego gradnja novog stadiona, koji bi mogao odmah da se napravi i ne bi koštao više od 900.000.000 evra", predlog je kandidata za predsednika kluba.

On kaže da bi klub toliki novac mogao da nađe tako što bi prodao prava na ime stadiona u narednih 25 godina, pa je jasno da Benedito odbija svaku mogućnost da projekat "Espai Barsa" zaživi.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC