• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus IZGUBIO ŠEST BODOVA u jednom danu! Vlahović dao, Milenković odbranio gol za istoriju!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Dušan Vlahović šokirao "Staru damu" već u trećem minutu, a Nikola Milenković potrudio se da Fiorentina ne primi gol za prvu pobjedu u Torinu poslije 12 godina!

 Serija A -Juventus - Fiorentina gol Dušan Vlahović Izvor: Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP

Kakav dan za Juventus!

Samo par sati nakon što je Olimpijski komitet Italije donio odluku da se ipak igra duel Juventusa i Napolija i tako „otkinuo“ tri boda šampionu Italije, novi šok za fanove "Stare dame“!

Juventus je poražen od Fiorentine u Torinu prvi put poslije 12 godina! I to sa ubjedljivih 3:0!

Sve oči bile su uprte na "izdajnika" Federika Kjezu koji je posljednjeg dana prelaznog roka napustio „violu“ i otišao u Juventus, ali je "šou ukrao" momak koji je njegovim odlaskom dobio mjesto u startnih 11 – Dušan Vlahović!

Gotovo na isti dan kao prije godinu dana kada je golom u nadoknadi spasio svoj tim protiv Lacija, srpski napadač je poslije samo tri minute igre u Torinu zabio pogodak kojim je najavio „blamažu“ šampiona Italije!

Vlahović je krenuo u trk sa svoje polovine, pobjegao Matijsu de Lihtu, a onda kada se činilo da mu je lopta pobjegla,matirao Vojćiha Šćešnog.

Ovo je Vlahovićev treći pogodak na posljednje tri utakmice.

Protiv Sasuola i Verone zabijao je iz penala, a sada i iz igre.

Kada je Huan Kvadrado dobio crveni karton zbog preoštrog starta, a Vojćih Šćešni u 26. minutu odbranio stopostotnu šansu Lukasu Kastroviliju trener Andrea Pirlo definitivno je znao da će njegova ekipa imati teško veče, ali vjerovatno nije slutio prvi poraz Juventusa u sezoni.

Juventus jeste napadao, imao nekoliko dobrih šansi, ali u pravoj muškoj borbi i žestokom fajtu bolje su se snašli gostujući fudbaleri, a Federiko La Pena i njegove kolege u VAR sobi nisu nasjedali na uporne pokušaje Kristijana Ronalda i njegovih saigrača da dobiju bar neki penal.

Dok je šampion Italije napadao, Fiorentina je pogađala!

Veteran Frank Riberi još jednom je pokazao klasu i petnaest minuta prije kraja promiješao nekoliko igrača Juventusa, a onda dao loptu na bok odakle je stigao centaršut koji je Aleks Sandro poslao u svoju mrežu – 2:0!

Ni to nije bilo dovoljno!

Ekipa Ćezarea Prandelija potrudila se da potpuno ponizi Juventus najubjedljivijim porazom u 2020. godini!

Da stvar bude gora, za to se pobrinuo njen nekadašnji igrač – Martin Kaseres!

Urugvajski defanzivac ispratio je tečnu akciju desetak minuta prije kraja i postigao pogodak za 3:0 kojem se nije radovao on, ali jesu svi u ljubičastim dresovima, kao i svi njeni članovi i navijači pored terena i TV ekrana.

Istorijskim trijumfom u Torinu ekipa Fiorentine bar malo se odmakla od dna tabele, ali više od toga je napravila u vrhu.

Nakon izgubljenih šest bodova u istom danu Juventus je ostao na 24 boda, koliko ima i Napoli koji ima dvije utakmice manje, Inter im bježi, a vodeći Milan sedam.


Serija A, 14. kolo:
Krotone – Parma 2:1 (2:0)
/Mesijas 24, 44 – kucka 57/

Juventus – Fiorentina 0:3 (0:1)
/Vlahović 3, Aleks Sandro 76 ag, Kaseres 81/

Srijeda
Verona – Inter 18.30
Milan – Lacio 20.45
Roma – Kaljari
Bolonja – Atalanta
Napoli – Torino
Sampdorija – Sasuolo
Specija – Đenova
Udineze – Benevento

Tabela: Milan (-1) 31, Inter (-1) 30, Napoli (-2) 24, Juventus (-1) 24, Roma (-1) 24, Sasuolo (-1) 23, Atalanta (-1) 21, Lacio (-1) 21, Verona (-1) 20, Sapdorija (-1) 17, Udineze (-2) 15, Benevento (-1) 15. Kaljari (-1) 14, Bolonja (-1) 14, Fiorentina 14, Parma 12, Spacija (-1) 11, Krotone 9, Torino (-1) 7, Đenova (-1) 7.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC