• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Cijela Italija bijesna na Ronalda zbog Božića: "Povlašćen si! Kako ti možeš, a mi ne možemo?"

Autor Dragan Šutvić

Samo je Ronaldo odlučio da se pohvali na Instagramu...

 Cijela Italija bijesna na Ronalda zbog Božića: "Povlašćen si! Kako ti možeš, a mi ne možemo?" Izvor: Instagram/Cristiano/Screenshot

U svijetu se obilježava Božić po gregorijanskom kalendaru, a tim povodom Kristijano Ronaldo otputovao je u Dubai kako bi praznike proslavio sa svojom porodicom.

Ništa čudno u tome, razlika je samo što je zvijezda Juventusa povlašćena u odnosu na ostale stanovnike Italije, pa su zbog toga mnogi ljuti na njega, naročito rivalski navijači, odnosno oni koji ne navijaju za "staru damu".

Možda će vas zanimati

Svi stanovnici Italije koji se od 21. decembra vraćaju u Italiju moraju u obaveznu samoizolaciju, a fudbaleri su izuzeti od toga.

Vrijedi istaći da Ronaldo nije jedini, Gazeta delo Sport piše da će još trojica praznike provesti van Apenina, ali niko od njih nije odlučio da se time pohvali na društvenim mrežama. Jedino je Kristijano Ronaldo na Instagram podijelio fotografiju iz Dubaija.

Uz to, Ronaldo će 27. decembra učestvovati i na dodjeli "Globe Soccer Awards" u Kataru, dok će dan kasnije biti na treningu Juventusa.

Svi igrači Juventusa će naravno biti testirani na korona virus (Ronaldo je već preležao), a oni koji su zaraženi biće izdvojeni. Svaki izostanak bi mogao da napravi veliki problem Pirlu kome su praznici upropašteni porazom od Fiorentine (0:3).

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC