• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić poslao pismo novoj upravi OFK Beograda: "Da vratimo klub na staze stare slave, imate moju podršku!"

Autor Dragan Šutvić

Prethodnih dana spominjala se saradnja dva kluba.

 zvezdan-terzic-ofk-beograd-crvena-zvezda-filijala Izvor: MN Press/Wikipedia

OFK Beograd je već duže vrijeme u ozbiljnim finansijskim problemima, a prvi korak ka izlasku iz ambisa je dolazak novog rukovodstva na čelu sa bivšim igračem Sašom Stevanovićem.

Prethodnih dana se govorilo o mogućnosti da OFK Beograd postane filijala Crvene zvezde, a novoizabrani predsjednik nije odbacio takvu mogućnost, kazavši da "bi bio lud da odbije pomoć crveno-bijelih i Zvezdana Terzića".

Možda će vas zanimati

Upravo je generalni direktor kluba sa "Marakane" uputio čestitku Saši Stevanoviću zbog nove funkcije u OFK Beogradu, klubu u kome je igrao i dugo bio na rukovodećoj poziciji.

"Ovim putem želim da Vam najiskrenije čestitam izbor za Predsjednika UO OFK Beograd. Kao dugogodišnji igrač OFK Beograda Vi ste u najboljoj poziciji da razumijete kako klub funkcioniše, koji su mu problemi i kako ih rješavati", počeo je Zvezdan Terzić.

"Iz svog ličnog iskustva, kao igrač OFK Beograda i njegov dugogodišnji funkcioner, najvažnija osobina koja mora da krasi nekoga ko se upušta u rukovođenje klubom, je velika ljubav. Ljubav prema njegovoj istoriji, uspjesima, fanatičnoj omladinskoj školi, prema značaju među njegovim najvernijim navijačima i prema ljudima koji u njemu rade i koju su ostali vjerni klubu i u najtežim vremenima, kao što je ovo sada".

Zvezdan Terzić je poručio i da bi njegovo srce bilo ispunjeno da se klub vrati na staze stare slave.

"Želim Vam uspjeh i napredak, koji će sigurno doći ukoliko Vi i svi koji budu u vašem timu, budete imali znanja, hrabrosti, energije, želje i strpljenja da se to ostvari. Takođe, bitna je i sposobnost da se u određenim momentima i rizikuje, da bi se pobijedilo. Ja sam siguran da će to i biti. Mogu samo još da vam obećam svoju bezrezervnu podršku. OFK Beograd je moja mladost i moja druga kuća. Moje srce bi bilo ispunjeno da ga vratimo na staze stare slave, da, kao nekada, bude ponos Beograda i Beograđana", napisao je Terzić i čestitao praznike.

Pogledajte u kakvom je stanju stadion OFK Beograda u ovom trenutku.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC