• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi još jednog špica? Stanković zna tačno šta traži, ali prvo jedan mora da ode!

Autor 000

Crvena zvezda polako sprema tim za nastavak sezone.

 FK Crvena zvezda - Dejan Stanković novi napadač Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je u Dijegu Falćineliju dobila idealnog napadača za svoje potrebe i klub se sprema da otkupi njegov ugovor. 

Čim se steknu finansijski uslovi za to u Ljutice Bogdana su spremni da otkupe Italijana, koji je već sada dao mnogo ovom timu. Moguće je da tokom zime na "Marakanu" dođe i podrška za Falćinelija. 

Možda će vas zanimati

 Pošto je izvjestan rastanak sa Ričmondom Boaćijem, Crvena zvezda je spremna da dovede napadača, ali za to moraju da se stvore uslovi. Prvi je da to bude brzonogi špic, pošto je to ono što nedostaje Dejanu Stankoviću u njegovoj ekipi. 

Drugi je prodaja Milana Pavkova. Gorostasni špic ima ugovor do 2023. godine, a poslije herojske pobjede nad Liverpulom i gola u derbiju mu je forma opala. Sve manje igra, a imao je i mnogo problema sa povredama. Interesovanje za njega ipak postoji i u Zvezdi su spremni da ga prodaju u slučaju adekvatne ponude. 

Pričalo se da ga žele neki američki klubovi, a tek ukoliko on "digne sidro" Zvezda će dovesti još jednog napadača. Prvenstveno zato što je tu pored Pavkova i mladi Nikola Krstović, a na mjestu špica mogu da se snađu Aleksa Vukanović i El Fardu Ben. 

Stankoviću bi brzonogi špic poslužio i za situacije u kojima igra u formaciji 3-5-2, jer su sada svi napadači koje posjeduje slični - jaki, visoki i ne toliko mobilni Ovako bi Crvena zvezda dobila na raznovrsnosti. 

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC