• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem pada, Murinjo opet prosuo pobedu: Kada se lomi, oni gube bodove!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ponovo su pali u završnici!

 vulverhempton - totenhem 1:1 Izvor: Tanjug/Pool via AP/Carl Recine

Pre nekoliko nedelja Totenhem je bio lider Premijer lige, ali je u decembru prosuo dobar deo onoga što je stekao početkom sezone!

Ekipa Žozea Murinja ponovo je kiksnula, jer je u nedelju uveče odigrala samo nerešeno protiv Vulverhemptona 1:1 (1:0), u utakmici u kojoj je povela za manje od minut!

Možda će vas zanimati

Tongi Ndombele dao je gol u 57. sekundi za prednost "pevaca", ali su se oni posle toga povukli i neobjašnjivo potpuno stali. Vreme je odmicalo, Vulverhempton ništa nije uspevao, a onda se dogodila šokantna završnica!

Marokanac Roman Sais dao je u 86. minutu gol posle kornera za konačnih 1:1, a potom su domaći imali šansu i da preokrenu, ali je Fabio Silva propustio ogromnu šansu za potpuni preokret.

Večerašnji kiks nije ništa novo od Totenhema. U poslednjih šest kola pobedio je samo jednom, a u završnih 10 minuta mečeva ove sezone je prosuo čak devet bodova. I u mečevima u kojima njegov tim ima vođstvo i šansu da još jednim golom "overi" trijumf, Žozeov tim kao da ne želi da krene napred i da uzme bodove.

Tako se ne osvaja titula i Murinjo to odlično zna kao trostruki šampion. Njegov itm je sada tek peti na tabeli, sa šest bodova manje od Liverpula koji je danas takođe kiksnuo, u utakmici protiv Vest Broma na svom terenu.

Sa druge strane, Vulverhempton je 11. sa 21 osvojenim bodom i sa gorućim problemom sa efikasnošću. U dosadašnjih 15 kola dao je 15 golova i zato bi narandžasti dres uskoro mogao da zaduži srpski centarfor, Luka Jović.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC