• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi asistent lige za MONDO o interesovanju Zvezde: Svako ko je igrao u Srbiji ima želju da igra za crveno-bijele!

Autor 000

Alternativa za Milana Rodića je neophodna, a na "Marakani" su dobro zapamtili Marka Jevremovića.

 Marko Jevremović transfer iz Javora u Crvenu zvezdu Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda će tokom zime menjati igrački kadar. Očekuje se odlazak najmanje petorice fudbalera, a neophodna je i "svježa krv" za nastavak sezone.

Jedna od najranjivijih pozicija u timu je mjesto lijevog beka gde Zvezda praktično godinu dana ima samo Milana Rodića. S obzirom na njegove sklonosti povredama, Stanković je imao dosta problema tokom jeseni, pa su ga mijenjali Gobeljić (koji odlazi), Degenek i Eraković, čak Radulović i Vukanović.

Možda će vas zanimati

Sve su to iznuđena rješenja, a kako Stanković ne bi morao da "izmišlja" nove pozicije svojim fudbalerima odlučeno je da tokom zime bude angažovan "čist" lijevi bek.

Pregovara se već neko vrijeme sa Duškom Tošićem, koga bi Zvezda ipak mnogo više koristila na mjestu štopera, a u javnosti su se do sada kao opcije spominjali još Bojan Nastić (BATE Borisov) i Marko Jevremović (Javor).

Pošto povremeni reprezentativac Bosne i Hercegovine nije zainteresovan da se vrati u Srbiju, pa je Zvezda odlučila da sve snage usmjeri na najbolju opciju iz domaće lige.

Marko Jevremović ima 24 godine i standardno je igrao za Javor tokom jeseni zabilježivši čak osam asistencija. Tako dijeli prvo mjesto najboljih asistenata Superlige sa Nenadom Lukićem iz TSC-a i Lazarom Tufegdžićem iz Spartaka.

Dao je i jedan gol, a karakteriše ga odličan prekid. Mnogo bolje se snalazi u ofanzivi, pa je na nekim utakmicama igrao i kao krilo.

U kratkoj izjavi za MONDO potvrdio je da postoji interesovanje Zvezde, ali da posao i dalje nije zaključen. Može se zaključiti i da bi volio da dođe do saradnje...

"Naravno da mi prija interesovanje i siguran sam da je svako ko je igrao fudbal u Srbiji imao želju da obuče dres Crvene zvezde", kazao je Marko Jevremović koji je bio u timu Javora kada su zaustavli šampiona na "Marakani" (0:0).

Izvor: MN PRESS

Jevremović je inače ponikao u mlađim kategorijama Brodarca, da bi do Superlige stigao preko Radničkog iz Obrenovca. Primijetila ga je Mladost iz Lučana, a u julu 2019. stigao je u Ivanjicu.

U prošloj sezoni imao je dvije asistencije, a sada za jednu jesen ima već četiri puta veći učinak.

"Imam važeći ugovor sa Javorom, ako bude bilo nešto konkretnije - u dogovoru sa mojim klubom i agentom ću donijeti pravo rješenje za sve", pojasnio je Marko Jevremović koji je još godinu i po dana vezan za Javor.

To znači da bi Crvena zvezda morala da plati obeštećenje za njega, ali pretpostavka je da to neće biti nepremostiva prepreka za njih.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC