• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nastić neće u Zvezdu, Dekiju preporučio svoju "zamjenu“!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji fudbaler Vojvodine Bojan Nastić prokomentarisao je interesovanje Crvene zvezde nakon odličnih igara za BATE Borisov.

 Bojan Nastić FK Crvena zvezda transfer Bate Borisov Izvor: MN PRESS

Momak rođen u Vlasenici, koji je karijeru počeo u novosadskoj Vojvodini nakon tri godine provedene u Belgiji skrasio se u BATE Borisovu.

Nakon odličnih igara za bjelorusku ekipu za njega se zainteresovala Crvena zvezda, ali koliko je realno da stigne u redove srpskog šampiona prokomentarisao je Nastić za "Glas Srpske".

Možda će vas zanimati

"Prvi čovjek kluba mi je prije nekoliko dana rekao da najozbiljnije računaju na mene i da bi samo neka top ponuda mogla da promijeni njegovo mišljenje. Drago mi je što je tako, jer smo se porodica i ja sjajno snašli, postao sam i otac, a grad i sve u zemlji mi se dopada. Čuo sam za interesovanje Zvezde, čak su me i zvali neki menadžeri, ali to ništa nije bilo konkretno. Uvijek kažem: 'Nikad ne reci nikad', ali mislim da sam najbliži ostanku. Čak i ako bih napuštao Bjelorusiju, želja mi je da još nekoliko godina provedem u inostranstvu“, rekao je lijevi bek.

On je čak preporučio Dejanu Stankoviću svoju zamjenu, a u pitanju je nigerijski fudbaler koji igra za Isloč iz Minska, Godfri Stefan.

"Mlad je i talentovan, mislim da Zvezda ne bi pogriješila ukoliko bi ga angažovala. Trenutno je on realnija opcija", naveo je Nastić.

Prije nekoliko mjeseci za Nastića se interesovao u Rostov, ali je ponuda Rusa od milion evra odbijena.

"Tada smo bili u trci za titulu i normalno je da su odbili ponudu. Sada bi me vjerovatno pustili i za nešto nižu sumu, ali prema onom što su mi rekli prije nekoliko dana i mojoj želji da ostanem, ne vjerujem da ću ove zime mijenjati sredinu. S druge strane, imam na neki način i obavezu prema ljudima iz kluba koji su vjerovali u mene i angažovali me kada baš nisam bio u poziciji da biram klub, a ne ovako jak“, rekao je Nastić.

Momku iz Vlasenice prija život u Bjelorusiji.

"Priznajem da sam imao malo predrasuda, ali su me brzo razuvjerili kada sam došao. Posebno sam fasciniran čistoćom. Minsk je prava metropola, meni mnogo ljepša od velike većine zapadnih gradova. Кriminala gotovo da i nema, a kvalitet fudbala je na priličnom nivou. Ima nekoliko ekipa koje se bore za vrh i koje ulažu mnogo. Šampion Šahtjor trenutno možda najbolje stoji u svakom pogledu, ali tu smo mi, Dinamo Brest, Dinamo Minsk i još nekoliko klubova sa najvišim ambicijama", zaključio je Nastić.

Pročitajte još

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC