• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo Milošević je 99% novi selektor Srbije: Rekao je da neće više raditi u srpskom fudbalu, ali se predomislio!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Imenovanje do 10. januara.

 savo-milosevic-novi-selektor-srbije-srpski-fudbal Izvor: MN PRESS

Vladan Milojević je preskup za Fudbalski savez Srbije, nije postignut dogovor sa Draganom "Piksijem" Stojkovićem koji bi takođe morao da se odrekne velikog novca, pa je tako u igri za selektora ostala još samo jedna opcija.

Možda će vas zanimati

U pitanju je Savo Milošević, doskorašnji trener Partizana, javlja dnevni list "Informer".

Milošević je bez angažmana pošto je na dramatičan način otišao iz Humske, podnijevši ostavku nakon poraza protiv Vojvodine, a već je obavio prve nezvanične razgovore sa čelnicima FSS.

"Praznici neće mnogo uticati na ritam pregovora, pogotovo što je zbog korone specifična situacija i skoro da nema klasičnih godišnjih odmora. A i nema vremena da se bilo šta odlaže. Svjesni su u vrhu FSS da je potrebno što prije imenovati selektora", navodi izvor Informera i poručuje da će selektor vrlo brzo biti imenovan.

"Poslije neformalnih razgovora koje su rukovodioci vodili među sobom prethodnih dana očekuje se da najkasnije do 10. januara bude poznato ko je nasljednik smijenjenog Ljubiše Tumbakovića. Kako sad stvari stoje, to će biti Savo Milošević", dodaje se.

Milošević nema mnogo iskustva, radio je kao trener samo u Partizanu, ali ima veliki autoritet što je možda i trenutno najvažnija osobina za selektora.

Izvor: MN PRESS

"Bilo je spekulacija da li bi Savo prihvatio ili ne zbog izjava kako neće više da radi u srpskom fudbalu. Međutim, vrlo brzo su razriješene te dileme u razgovoru s najvišim predstavnicima FSS i naravno da bi Miloševiću bila čast da preuzme reprezentaciju. On je slobodan i u ovom trenutku šanse su 99 odsto da bude novi selektor 'orlova'. Ne znam šta može da se dogodi u narednim danima, pa da neko drugi iskoči u prvi plan", objasnio je izvor lista iz FSS.

Zanimljivo je da će novi selektor na klupi Srbije prvi zadatak imati već 25. januara kada selekcija igrača iz Superlige igra protiv Dominikanske Republige, a šest dana kasnije i protiv SAD.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mladen bojDo

Sa njim naravno necemo vidjeti SP ili EP.

Deki

@Mladen bojDo Na žalost, neko mora da bude selektor, ali je problem što je napravljena velika polarizacija u srpskom fudbalu .. sad niko ni neće da bude selektor ... ni jedan selektor do sada nije uspeo da se odupre pritisku da mu neko drugi sastavlja spisak ... videcemo ...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC