• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio je velika želja crveno-bijelih, a nije ni razmislio o ponudi!

Autor 000

Danski fudbaler je predstavio sebe navijačima Votforda.

 Filip Sinkernagel predstavljanje Votford interesovanje Fk Crvena zvezda Izvor: Profimedia/PA Images/Sportimage/Jonathan Moscrop

Crvena zvezda je pronašla igrača koji bi bio ogromno pojačanje za srpski klub, ali je njegova želja da igra u Engleskoj bila jača od ponude koja je stigla iz Beograda. Filip Sinkernagel je stigao u Votford.

Tamo gdje je nedavno Vladimir Ivić dobio otkaz, a prije nekoliko godina učinjena velika nepravda Slaviši Jokanoviću, krilni fudbaler želi da se probije na veliku pozornicu. Za početak mu je cilj Premijer liga, a u prvoj izjavi za klupski sajt se ponašao kao da ne zna Zvezdino interesovanje.

Danski krilni napadač je potpisao višegodišnji ugovor sa klubom koji smatra ''najvećim u Čempionšipu'' i najavio velike stvari u nastavku sezone.

''Ovaj klub ima najveće šanse da se plasira u Premijer ligu, pa manje ili više, uopšte nisam razmišljao da li da prihvatim ponudu. Oduvijek sam maštao da igram u jednoj od Top 5 evropskih liga, a po mom mišljenju, Votford pripada eliti. Utisak o klubu mi je za sada odličan'', rekao je krilnu fudbaler.

Ofanzivac koji stiže iz ekipe Bodo/Glimt je predstavio sebe navijačima kluba.

''Mogu da igram na oba krila, ali i kao ofanzivni vezni. Brz sam i eksplozivan, imam odličnu desnu nogu i veoma sam zadovoljan lijevom. Volim da driblam i centriram, zapravo volim bilo šta u napadačkoj igri tima. Spreman sam da odmah igram fudbal jer se prvenstvo nedavno završilo'', zaključio je krilni fudbaler.

Bodo/Glimt je tokom fantastične sezone Filipa Sinkernagela (26) osvojio prvu titulu u klupskoj istoriji. Doskorašnja želja Crvene zvezde je bila impresivna. Filip je sezonu završio sa 22 gola i 24 asistencije u svim takmičenjima, a za njega je bio zainteresovan i turski velikan.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC