• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zidan objasnio Jovićevu situaciju u tri rečenice - Srbin nije u prvom planu, ali ne odlazi?!

Autor 000

Tri kluba su pokazala interesovanje, ali on za sada ostaje gdje je.

 Zinedin Zidan - Luka Jović je igrač Real Madrida Izvor: MN PRESS

Možda će vas zanimati

Cilj Real Madrida će biti osvajanje titule, ali taj posao nije nimalo lak. Gradski rival je već stekao prednost, ima i manje odigranih utakmica, a Real Madrid ima problem sa igračkim kadrom!

Svi već pričaju da se Serhio Ramos dogovorio sa PSŽ-om i da narednog ljeta pojačati Parižane, ali Real Madrid ne odustaje od produžetka saradnje. U sličnoj je situaciji i Modrić, dok je Luka Jović na drugačijim mukama.

Zinedin Zidan i dalje ne računa na srpskog fudbalera, Karim Benzema ima prednost čak i kada ekipi ne ide, ali izgleda da do pozajmice u januru neće doći!

Iako su se za napadača interesovali Milan, Vulverhempton i Ajntraht, Francuz je izjavi od samo tri rečeni objasnio Jovićev status u klubu.

''Luka Jović je fudbaler Real Madrida. Istina, on nije igrao mnogo, ali samo jedan minut može da promijeni situaciju. Mora da bude spreman'', rekao je Zinedin Zidan.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta je ove sezone upisao četiri prvenstvena i jedan nastup u Ligi šampiona, a na tih pet mečeva je odigrao ukupno 208 minuta. Poslednji meč bio mu je protiv Valensije, početkom novembra, kada je igrao sedam minuta.

Francuski trener je govorio o potencijalnom angažovanju Davida Alabe, koji će narednog ljeta postati slobodan igrač. Zidan je istakao da su za sada prioritet igrači kojima ističe ugovor, a ne oni koj ibi mogli da pojačaju tim.

Tu se prije svega misli na Luku Modrića i kapitena Serhija Ramosa, dvojicu najiskusnijih igrača u timu. Njihov produžetak ugovora bi značio i nastavak dinastije koju je Zinedin Zidan uspostavio još kada je prvi put sjeo na klupu Madriđana.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC