• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda dovodi još pojačanja ove zive: Stanković UŽIVO najavio "lijepo i prijatno" iznenađenje!

Autor Milutin Vujičić

Došla su dvojica, ali to nije kraj...

 Zvezda dovodi još pojačanja ove zive: Stanković UŽIVO najavio "lijepo i prijatno" iznenađenje! Izvor: RTS/Screenshot

Crvena zvezda je predstavila plan priprema za drugi dio sezone, a na prvoj prozivci Dejana Stankovića koja će biti odmah iza Božića pojaviće se bar četvorica novih imena.

Stigli su Aksel Bakajoko (Inter) i Slavoljub Srnić (slobodan agent), biće tu i Ričard Odada i Nikola Stanković (Grafičar), dok je Stanković gostujući u Dnevniku RTS najavio da će biti još pojačanja tokom zimskog prelaznog roka.

"Radimo na pojačanjima...", kazao je Stanković.

"Zvezda zaslužuje da u svakom trenutku bude najbolja, kako u prvenstvu, tako i u Evropi. Obratićemo pažnju na igrače, nećemo ludovati, to kažem pod navodnicima, ali gledaćemo da ukomponujemo sve što smo isplanirali. Vjerujem da će biti lijepo prijatno iznenađenje za navijače", naglasio je trener Zvezde i tako rasplamsao maštu navijača.

Definitivno je kao opcija "otpao" Filip Sinkernagel, trenutno je Marko Jevremović iz Javora najbliži potpisu, dok se uveliko pregovara i sa Duškom Tošićem...

Možda ne stignu na početak priprema, ali Zvezda želi da se dodatno pojača pred Milan.

HUMANOST!

Dejan Stanković je tokom pandemije donirao respiratore i medicinsku opremu, a ističe da se čovjek i rađa s humanošću, ali je i uči tokom života: "I jedno i drugo je validno. Ko može da pomogne neka pomogne. U nekim momentima se to drugačije shvati, meni ne treba reklama, ako mogu nekoga da podstreknem da isto to uradi - svaka pomoć je dobrodošla".

"Zvezda će biti spremna za proljeće u Evropi i pored toga što smo izvukli Milana, evropskog velikana... To je evropski derbi, sjećamo se svega što je bilo između Zvezde i Milana. Mi ćemo biti 100% spremni. Sve je moguće, fudbal je čudna igra, respektujemo svakoga, ali nećemo odstupiti ni za centimetar. Biće borba neprestana, kako ja volim da kažem", dodao je Dejan Stanković.

Trener crveno-bijelih je rekao i da mu je žao što se "polako navikavamo na fudbal bez navijača", pa da svi željno iščekuju da se publika vrati na stadiona.

"Mnogo mi je žao jer je fudbal napravljen za navijače, fudbal je adrenalin i strast, samo se plašim da se ne naviknemo na ovo...", zaključio je Stanković iza kog je prva sezona kao trenera i to veoma uspješna.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC