• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Još jedan rekord: Kristijanovih prvih 250 miliona - samo jedan je ispred njega!

Autor Dragan Šutvić

Prvi rekord u 2021. godini za Kristijana Ronalda!

 Još jedan rekord: Kristijanovih prvih 250 miliona - samo jedan je ispred njega! Izvor: MONDO / Statista

Tokom 2020. godine Instagram je zabilježio veliki porast lajkova i pratilaca na svim nalozima, jer - godina je bila takva, da smo svi sedeli kod kuće i skrolovali…

Nova godina za Kristijana Ronalda počinje velikim rekordom - sakupio je preko 250 miliona pratilaca i to prvi put na svijetu među svim slavnim ličnostima, ali i dalje nije najpraćeniji na svijetu, još uvijek...

Možda će vas zanimati

Kristijano Ronaldo je tokom decembra sakupio više od pet miliona pratilaca, jer je na početku posljednjeg mjeseca u 2020. godini imao oko 244 miliona pratilaca. Veliko uvećanje pratilaca verovatno leži u činjenici da je čuveni sportista bio vrlo aktivan tokom decembra na toj mreži. Delio je nešto više slika i događaja iz privatnog života, ali je objavio i veliki broj sponzorisanih objava, koje su plaćene da dopru do što većeg broja ljudi.

Kad se sve sakupi, uz organski rast broja pratilaca - Ronaldo je stigao do 250 miliona!

Kristijano je tokom decembra objavio preko 30 slika, koje su dostizale i nekoliko desetina miliona lajkova, ali je Ronaldova najpopularnija slika objavljena 25. novembra, koja je i najlajkovanija slika 2020. godine. Na njoj su on i, kako je napisao njegov veliki prijatelj, nakon što je preminuo.

Sajt Statista je objavio da je nekoliko desetina miliona pratilaca iza Ronalda i Arijana Grande, koju prati oko 214 miliona naloga, a na trećem mestu je Dvejn Džonson, kojeg prati u ovom trenutku blizu 210 miliona naloga.

Ipak, ispred svih njih, daleko ispred je zvaničan Instagram nalog, koji prati preko 382 miliona drugih naloga ove mreže - to će, složićete se, neka slavna ličnost još uvek teško dostići!

Šta vi kažete na sve ovo?!

 (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC