• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Miha" pristao da bude selektor, FSS NIJE HTIO: Otkriven razlog zbog kog je propao posao!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Za tri dana će biti poznat novi selektor.

 Siniša Mihajlović pristao da bude selektor Srbije FSS nije htio Izvor: MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije već mjesec dana je bez selektora, a zvanično imenovanje nasljednika Ljubiše Tumbakovića trebalo bi da uslijedi "svaki čas".

Spominjali su se Dragan Stojković, Vladan Milojević i Savo Milošević kao najozbiljniji kandidati, ali ni sa jednim od njih nije (još) postignut dogovor. FSS se oglasio i poručio da je njihov prvi izbor "Piksi", međutim teško je dogovoriti se s njim jer je ugovorom još vezan za Guangdžou.

Odnosno, još važnije, bogatim ugovorom zbog kog bi pauzirao još godinu dana.

Sada je čuveni Milovan Đorić, popularni "Bata Đora", otkrio nove detalje o imenovanju budućeg selektora Srbije u emisiji na MaxBet radiju sa sportskim novinarima Vladimirom Stankovićem i Aleksandrom Ostojićem.

"Prve ideje su bile Milojević i Piksi, a u prvom 'udaru' je bio i Siniša Mihajlović", kazao je Milovan Đorić svoja saznanja.

"Razgovarao sam s Piksijem, rekao mi je da ne može da se odrekne 5.300.000 evra koliko treba da mu isplate Kinezi. Milojević ima takođe dobar ugovor u inostranstvu. Što se tiče Mihajlovića… On je rekao da bi pristao, ali da ujedno vodi i Bolonju i reprezentaciju. Naši nisu htjeli to da prihvate taj uslov...", pojasnio je Đorić kako je propao posao.

Da li to znači da je sada Savo Milošević najbliži klupi Srbije?

"Jedno od rješenja je uvijek bio i Savo Milošević. Žao mi je, trebalo je već da imamo selektora. Savo je prošao FSS to je njegova prednost. Pokupio je dosta iskustva, a i talentovan je. Naučio je dosta u Savezu", rekao je Đorić i dodao:

"Razgovarano je s njim, nije mi se dopalo što je htio Ćurćića za stručni štab. Savo mora da bira prave pomoćnike. Ili bilo ko drugi da dođe u reprezentaciju. Sad nema nekih drugih rješenja".

"Bata Đora" je dodao da je ideja o selektoru strancu "trenutno suluda", poručivši da će u naredna tri dana biti izabran selektor Srbije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC