• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvatska legenda napada Zvezdu: Dao je gol u finalu Lige šampiona, a mjesecima nema klub!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Poslednjih nekoliko pregovora su mu propali, ali bi volio da se vrati u Seriju A.

 MArio Mandžukić transfer Milan Izvor: Profimedia

Različiti izvori iz Italije tvrde, Milan je održao razgovore sa agentom napadača koji im je nova meta za zimski prelazni rok!

Ponovo su zaigrali na iskustvo, kao što je to bio slučaj sa Zlatanom Ibrahimovićem, pa sada žele da na San Siro dovedu Marija Mandžukića (34), iskusnog fudbalera koji je posljednjih nekoliko mjeseci bez angažmana.

Hrvatski fudbaler od jula nema klub, kada je raskinuo ugovor koji je imao u Kataru, a posljednjih nekoliko mjeseci se često priča o njegovom transferu. U jednom trenutku je bio blizu Lokomotive iz Moskve, koju trenira Marko Nikolić, dogovarao se sa nekoliko italijanskih i turskih timova, a jedan od potencijalnih poslova mu je propao iz bizarnog razloga.

Mandžukić ima bogato iskustvo u Seriji A, gdje je četiri godine nosio dres Juventusa. Za to vrijeme je osvoji isto toliko titula, tri nacionalna kupa i jedan superkup. Između ostalog, Mario Mandžukić je igrao i finale Lige šampiona, gdje je postigao prelijep gol Real Madridu.

Tokom karijere hrvatski napadač je nastupao za Marsoniju, Zagreb, Dinamo iz Zagreba, Volfsburg, Bajern, Atletiko, pomenuti Juventus i Al-Duhal, gdje je proveo samo šest mjeseci.

Nema sumnje da bi hrvatski napadač bio važno pojačanje za tim Stefana Piolija. U ekipi iz Milana nadaju se da bi njegov utcaj mogao da bude sličan Ibrahimovićevom, koji je stigao kao slobodan igrač i preokrenuo stvari u klubu.

Ekipa Milana u ofanzivnom dijelu tima već ima hrvatskog igrača, mada Ante Rebić u Piolijevim formacijama više igra kao krilo. Nekadašnji fudbaler Ajntrahta se dobro uklopio u tim i podređen ekipi pruža odlične partije u Italiji.

Podsjećamo, protivnik Crvene zvezde u prvom proljećnom kolu Lige Evrope je u potrazi za rezervnim napadačem, a jedno vrijeme su se interesovali i za Luku Jovića. Srpski fudbaler će vjerovatno završiti na pozajmici u Ajntrahtu, iako Zidan ne zna ništa o tome

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC