• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan pobijedio u prvom pripremnom meču: Napadači pogađali, "parni valjak" dominirao protiv Poljaka

Autor Dragan Šutvić

Crno-bijeli na premijeri u Beleku odigrali dobar meč na startu priprema.

 Prijateljska utakmica januar 2021 Partizan Zaglebje 2 1 Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana uspješno su započeli pripreme u Beleku, pošto su u prvom pripremnom meču u Turskoj upisali pobjedu.

Oni su savladali Zaglebje iz Lubina 2:1.

Ekipa Aleksandra Stanojevića je u petak doputovala u Belek, a već u nedjelju su igrači bili na terenu i - dobro su se pokazali.

Partizan je poljsku ekipu savladao golovima Filipa Holendera i Nikole Štulića, koji su stizali u prvom i drugom poluvremenu, a između njih je Zaglebje preko Mraza uspjelo da stigne do izjednačenja koje nije potrajalo do samog kraja meča.

Bili su crno-bijeli bolji rival tokom čitavog meča, osim početkom drugog dijela igre, i stvarali su dovoljno prilika. Žan Kristof Bajbek i Sejduba Suma su se dobro pokazali u prvom poluvremenu, Takuma Asano je prijetio u drugom, ali golove su postizali Holender i Štulić.

Prvi je to učinio poslije asistencije Makija Banjaka iz dubine, dok je drugi imao pomoć Lazara Markovića u samom finišu susreta.

I trener Aleksandar Stanojević je bio zadovoljan viđenim na ovom meču:

"Zadovoljan sam generalno, mislim da smo stvarali šanse. Mogli smo da budemo malo agresivniji u prvom poluvremenu, ali nije loše za prvu provjeru. Dobro smo napadali leđa protivniku. Imali smo šansi, čak i jedan na jedan sa golmanom, tako da sam zadovoljan", rekao je Stanojević posle meča za TV Arenasport.

UŽIVO PRENOS:

KRAJ UTAKMICE! Partizan - Zaglebje 2:1, pobjeda crno-bijelih na startu priprema golovima Filipa Holendera i Nikole Štulića, Mraz je bio jedini strijelac za poljsku ekipu.

87' - GOOOOOL, 2:1! Nikola Štulić na asistenciju Lazara Markovića donosi prednost Partizanu u finišu meča!

85' - Lazar Marković se izborio za solidnu šansu, bio je okružen dvojicom igrača, ali je lijevom nogom sa 13-14 metara šutirao u golmana Zaglebja, koji odbija udarac.

80' - Ulazimo u posljednjih desetak minuta meča, Partizan kontroliše igru i posjed lopte. Bolji su tim na ovom meču praktično sve vrijeme, osim u prvih 15 minuta drugog poluvremena.

- Nevjerovatna šansa za Partizan u kojoj su se našli Asano i Štulić, ali ostaje 1:1! Pogledajte kako je mladi napadač mogao da postigne gol...

68' - Dobra akcija Partizana, prošao je Asano, šutirao, ali lopta odlazi samo u korner. Ostaje 1:1. Poslije kornera, Asano "hvata" makazice, ali ni one nisu baš najuspešnije...

61' - Šiš šutira, blokiran je, pa Nemanja Stevanović ima lak posao na golu Partizana.

53' - Prva prava akcija Zaglebja na meču, a Dejan Dražić je bio u šansi. Pobjegao je Ostojiću i Vujačiću, ali je šutirao preko gola.

Čak 9 izmejna je Stanojević napravio na poluvremenu, a to su N. Stevanović, Živković, Ostojić, Jojić, Smiljanić, Natho, Asano, L. Marković i Štulić. Ostali su samo Brežančić i Vujačić u igri iz prvog poluvremena.

Počelo je drugo poluvrijeme u Beleku.

Kraj poluvremena - 1:1! U nastavku je izvjesno da ćemo gledati drugih 11 igrača Partizana. Prva postava je pokazala dobru igru u napadu, stvarajući mnogo prilika.

40' - Izjednačenje, 1:1! Zaglebje stiže do pogotka preko Mraza koji je poslije kornera bio najviši u skoku i u finišu prvog dijela igre ponovo je neriješeno...

31' - GOOOOL, Partizan vodi 1:0, strijelac je Filip Holender!

29' - Partizanovi stranci kombinuju, Suma je prošao po desnoj strani, ušao u šesnaesterac, ali njegovo dodavanje ne stiže do Bajbeka, siguran je golman Zaglebja.

22' - Treća velika šansa za Partizan! Bajbek se razigrao pa je uposlio Šćekića, kojem se vidjelo da nije napadač. Napravio je "lažnjak", a onda lijevom nogom slabo šutirao i golman Zaglebja brani.

10' - Sada Banjak prijeti, poslije kornera! Ostao je usamljen na drugoj stativi, ali udarac glavom nije bio dovoljno dobar. Lako je moglo da dođe do vođstva crno-bijelih...

9' - Bajbek, prva šansa! Šutirao je iz prve lijevom nogom, sa ivice šesnaesterca, ali snažan udarac odlazi malo pored gola. Prva prava šansa na meču i to za Partizan.

6' - Lagan početak meča, bez pravih šansi do sada.

1' - Počela je utakmica!

Ovo je sastav Partizana za meč protiv Zaglebja: Stojković, S. Marković, Vujačić, Banjak, Brežančić, Šćekić, Suma, Pavlović, Jović, Holender, Bajbek

Ovo je sastav Zaglebja: Hladun, Balić, Poreba, Mraz, Žubrovski, Šiš, Starzinski, Vojčicki, Jonci, Dražić, Crnomarković. Dakle, u timu Zaglebja će biti i Dejan Dražić, fudbaler ponikao u Partizanovoj školi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC