• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavni Portugalac hteo da tuče saigrača: Marko Grujić gledao bizaran incident! (VIDEO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Neverovatna scena i to nakon prvenstvene pobede.

 porto-pepe-mamadu-luom-video-svadja-tuca-incident-skandal-marko-grujic-saigraci. Izvor: Profimedia/SIPA USA/Global Images/Andre Vidigal

Pobeda protiv Farensea (1:0) i novo približavanje na tabeli Sportingu iz Lisabona nisu bili dovoljni Portu. Morali su da dodaju još nešto, a malo ko je očekivao da to bude tuča saigrača!

Možda će vas zanimati

Temperamentni Pepe, kog se sećam po nekim ne baš korektnim potezima iz Real Madrida, umalo se pobio sa svojim saigračem Mamaduom Luomom, fudbalerom koji je na terenu proveo tek poslednjih nekoliko desetina sekundi.

Gotovo nezamisliva scena dogodila se na kraju susreta, kada su svi očekivali da će Marko Grujić (igrao 84 minuta) i njegovi saigrači zajedno da proslave pobedu.

Pepe je prišao Luomu, njih dvojica su se pozdravili, a zatim razmenili po jednu rečenicu. Usledilo je guranje u predelu grudi, koje je inicirao Mamadu, ali Pepe nije ostao dužan. Nikada nije, takvog ga znamo kroz celu karijeru.

Na kraju su morali da reaguju saigrači, ali i sudije sa ovog meča, kako koškanje dvojice fudbalera Porta ne bi preraslo u pravu tuču.

Ekipa Porta je trenutno drugoplasirani tim portugalskog šampionata, sa jednim bodom manje i utakmicom više od Sportinga. Serđo Konseisao je prethodnih nedelja ima ekipu desetkovanu korona virusom i mnogo problema sa sastavljanjem tima, pa mu incident dvojice njegovih fudbalera nije bio potreban.

(mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC