• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grujić napravio haos u Liverpulu: Zbog poruke na Instagramu mu prijeti Španac!

Autor mondo.rs

"Ako to jeste istina, zaista ne znam šta mu je to je**no trebalo".

 Marko Grujić poruka Instagram sukob Hoe Anrrike Izvor: Alex Livesey / Stringer / Guliver / Getty Images, Instagram/Screenshot

Srpski vezista Marko Grujić (24) zaboravio je da fudbalere na Instagramu prati stotine hiljada ljudi, znaju šta lajkuju i šta pišu, pa čak iako to nije na jeziku koji razumiju...

Tako je njegov komentar na srpskom, i to o saigraču Adrijanu, za samo nekoliko sati napustio granice Srbije, stigao do Engleske, a onda i do svih koji čitaju medije. "Zapaljiva" izjava da je Adrijanu karijera u Liverpulu okončana zbog sedam golova protiv Aston Vile napravila je pravi haos. 

Kako je reagovao Adrijan? Nije poznato, ali vjerovatno srećan što takve stvari o njemu piše saigrač, iako će narednu godinu biti odvojeni - pošto je Grujić pozajmljen Portu.

Umjesto njega - reagovao je Hose Enrike, bivši fudbaler Liverpula, takođe Španac.

"Nisam siguran da li je ovo tačno? Može li neko da mi potvrdi da jeste? Jer ako jeste, zaista ne znam šta mu je to je**no trebalo", napisao je ogorčeni Hose Enrike.

"'Ubiti' tako svog bivšeg saigrača (za sada) samo sato što si na pozajmici, a treba da se vratiš sljedeće sezone, nema baš nikakvog smisla", dodao je nekadašnji lijevi bek Liverpula u poruci objavljenoj na Instagramu.

Za sada se Marko Grujić nije oglasio, ali vjerovatno se do sada izvinio saigraču i poručio da nije mislio ništa loše, dok je pitanje da li će izvinjenje biti prihvaćeno.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC